Напишете дума/думи за търсене

Дара Екимова с нова песен (+видео)

Дара влиза в ролята на хейтърка.

Дара Екимова пусна нова самостоятелна песен. 16-годишната дъщеря на Ива Екимова и Дими от “Сленг”, който загина в катастрофа с мотор преди 11 години, сама пише текста на сингъла.

Парчето е със социални послания, насочени към връстниците на младата изпълнителка. Във видеото тя влиза в ролята на хейтърка, която е обсебена от главната героиня.

Манията ѝ е толкова силна, че стига до опит за самоубийство. Според самата Дара тийнейджърите са впримчени в социалните мрежи и това ги кара да изпитват чувство на омраза, защото са убедени, че другите са по-добри. А това води до агресия в училищата. “Не трябва да хейтваме, защото това ще ни погуби, а любовта към себе си ще ни спаси. Да харесваме и избираме винаги себе си, това е моето послание в “Пробвай се”, казва изпълнителката.

Новата песен ще прозвучи за първи път на 31 май в столичен клуб. Дара ще направи концерт заедно с музикантите Светослав Славков, Станислав Петров-Стенли, Иван Попов, Илия Ранков и Николай Николаев. Те ще изпълнят отново най-големите хитове на “Сленг”. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X