Напишете дума/думи за търсене

Дженифър Анистън: Не ми е нужно дете, за да се чувствам пълноценна

Дженифър Анистън СНИМКА: Ройтерс

Актрисата Дженифър Анистън изля чувствата си относно приписваната ѝ едва ли не всеки ден бременност. Тъй като няма профил в социалните мрежи, Анистън реши да публикува текст в „Хъфингтън пост”.

„Човек е пълноценен, независимо дали е обвързан или не, дали има дете или не”, пише Анистън в емоционалната изповед, предава Би Ти Ви.

„Уморих се постоянно да ми приписват това. Да, може би ще стана майка някой ден и след като вече споделям всичко тук – ако някога това стане, ще съм първата, която споменаваме колко неловко се чувствам, когато приятели, колеги или напълно непознати ми честитят измислената бременност”, пише още холивудската актриса.

В изповедта си тя критикува клюкарските рубрики, които непрекъснато търсят недостатъците на известните хора. Анистън обръща внимание и на стереотипите, които се налагат в обществото и с които израстват малките момичета. Любимката от „Приятели” завършва с това, че жълтата преса няма да спре да работи, но хората могат да променят начина, по който възприемат информацията от таблоидите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X