Напишете дума/думи за търсене

Звезди на половин век с тела на 20-годишни

Кой може да повярва, че ескплозивната Джей Ло със сексапилните форми е на 50 години! Актриса, певица, танцьорка, авторка на песни и музикална продуцентка. Тя се ражда в Ню Йорк в семейството на домакиня и нощен пазач с пуерторикански произход, затова от малка говори и испански, и английски.

Според “Форбс”

Лопес в момента е най-богатата латиноамериканка в Холивуд

От 1999 г. певицата е издала 10 музикални албума, които преминават през различни стилове – от латино поп, данс, хип-хоп, фънк, хаус до салса и меренге. Дженифър не греши никога стъпките на сцената, тъй като като млада е била част от танцова трупа. Първият ѝ съпруг е кубински сервитьор. През 2001 г. идва ред на втория – танцьора Крис Джъд. Още преди да е официално разведена, завихря пламенна връзка с кинозвездата Бен Афлек. Двойката дори се запътва към олтара, но не стига дотам. Страстната Дженифър допуска до сърцето и леглото си и своя мениджър Ървинг Азоф, но за трети път подписва чак с колегата си Марк Антъни. От него има две деца близнаци през 2008 г., 3 години по-късно се разделят.

Дженифър Лопес СНИМКИ: РОЙТЕРС
Дженифър Лопес СНИМКИ: РОЙТЕРС

Американската звезда Рене Зелуегър отпразнува половинвековен юбилей на 25 април миналата година. Известната за мнозина като Бриджит Джоунс от едноименния филм, за чиято роля беше номинирана за “Оскар” като най-добра актриса, има зад гърба си рояк успешни филми и поредна номинация за "Оскар" за превъплъщението й в Джуди Гарлънд. Рене е родена в Тексас в семейството на швейцарски инженер и на медицинска сестра, произлизаща от северноевропейското племе саами в Лапландия.

Рене Зелуегър
Рене Зелуегър

Зелуегър е запалена от малка по гимнастиката и по драматургията. След като се дипломира по английска литература обаче, започва да се снима в реклами и поема по актьорския път. През 2005 г. се омъжва за певеца Кени Чесни, но само за година. После се залюбва с бивш съученик, китарист на Ерик Клептън. “Никога не съм мечтала страстно да стана майка.

"Щастлива съм и без деца”, казва Рене Зелуегър

пред сп. “Венити феър”.

Кейт Бланшет
Кейт Бланшет
Неотразимата Кейт Бланшет навърши 50 г. през май 2019-а. Носителката на два оскара се наложи през 1998 г., изигравайки кралица Елизабет I в едноименния филм.

Родена в Мелбърн, Австралия, в семейството на френски емигрант, Кейт остава сираче на 10 г. Учи балет и пиано, но по време на пътешествие в Египет на 18 г. участва като статистка в арабски филм, след което се запалва по киното. Кейт се омъжва през 1997 г. за австралийския драматург и режисьор Андрю Аптън, от когото има 3 деца. Преди 3 години осиновява и момиченце. Мнозина я определят за една от най-добрите актриси на съвременната сцена редом с Мерил Стрийп.

Прекрасната съпруга на Майкъл Дъглас

Катрин Зита-Джоунс чукна половин век на 25 септември миналата госина

Популярната уелска актриса се пристрастява към киното от малка – като дете участва дори в мюзикъли. Катрин завършва музикално образование. Налага се като една от най-сексапилните актриси в Холивуд в “Маската на Зоро” през 1998 г. След серия от годеници в живота ѝ влиза 25 години по-възрастният Майкъл Дъглас, с когото дели една и съща рождена дата.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас на "Златните глобуси" преди дни
Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас на "Златните глобуси" преди дни

Сватовник се оказва Дани де Вито, който ги запознава на кинофестивал във Франция. Двойката има син и дъщеря - на 18 и 15 г. Днес Катрин се занимава и с телепродажби – рекламира собствената си марка домашно бельо, защото е и дизайнерка на чаршафи и хавлии.

Джерард Бътлър
Джерард Бътлър
Актьори секссимволи, по които въздишат девойки от целия свят, също навъртяха миналата година 50 години.

Джерард Бътлър отпразнува юбилея на 13 ноември

Роденият в Шотландия актьор дебютира още на 12 г. в театъра с “Оливър”.

“Прекарал съм повече време в България, отколкото в която и да е друга страна, и тя ми харесва. Колкото повече стоя там, толкова повече се адаптирам към атмосферата и енергията на тази страна. София е приятен град за живеене”, призна Джерард в тв интервю. Той разкри, че обича да кара велосипед из София. Актьорът обича и кучето си Шушка, което осинови, докато снима филм до Рилските езера.

Испанецът Хавиер Бардем, който е с лице и осанка на състезател по ръгби - спорт, който наистина е тренирал, e роден на Канарските острови и има актьорска жилка.

Хавиер Бардем и Пенелопе Крус
Хавиер Бардем и Пенелопе Крус
Майка му е актриса, чичо му е режисьор, брат му и сестра му са актьори. За да не скучае, се жени пак за актриса – за най-известната си испанска колежка в Холивуд Пенелопе Крус, с която се снимат заедно в 6 филма. Двамата имат син и дъщеря - на 9 и 6 години.

Сексапилният Матю Макконъхи

вече е на 51. Американецът е като едно ООН – роден е в Тексас, но от страна на баща си има шотландски, английски и шведски корени, а от страна на майка си – ирландска и германска кръв. Женен е за бразилска манекенка, от която има три деца.

Матю Макконъхи с бразилската си съпруга
Матю Макконъхи с бразилската си съпруга
Преди нея пробват да го заведат до олтара, но безуспешно, колежките му Сандра Бълок, Ашли Джъд, Пенелопе Крус и Сали Ричардсън. Съдебните хроникьори още помнят арестуването на актьора за марихуана и съпротивление на властите през 1999 г.

Дженифър Анистън на 50 - красива, сексапилна, богата

Бившата на Брад Пит - Дженифър Анистън, става на половин век на 11 февруари миналата година. Освен за успехите си в киното и телевизията тя открай време е в устата на всички клюкари и за това бременна ли е или не, има ли мъж до себе си, или не.

Дженифър Анистън
Дженифър Анистън

След Брад Дженифър стигна до олтара и с друг красив актьор – Джъстин Теру, но и с него историята приключи официално само след 2 години през февруари 2018 г. “По мое мнение браковете ми бяха успешни. А когато свършиха – това беше въпрос на избор. Ние избрахме да бъдем щастливи, а понякога щастието не е в брачния ангажимент”, каза звездата пред сп. “Харпърс базар”.

Станалата световноизвестна с ролята си в телевизионния ситком “Приятели” Дженифър днес може да се похвали и с други роли – на режисьорка и продуцентка. Въпреки че Анджелина Джоли ѝ отне Брад, Анистън беше обявена през 2004 и 2016 г. за най-красивата жена в света от седмичника “Пийпъл”, а през 2011 г. – и за най-сексaпилната жена за всички времена от сп. “Менс хелт”. Открай време Дженифър е най-високоплатената актриса в света - смята се, че притежава стотици милиони долари. Родена в семейство с гръцки произход – баща ѝ се мести в САЩ от Гърция и става актьор, а майка ѝ – писателка и бивша моделка, е с италиански корени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X