Напишете дума/думи за търсене

Рич Форестър пее в Пловдив

Рон Мос - актьорът, който 25 години играеше емблематичния герой от "Дързост и красота" Рич Форестър, пристига в страната ни.

След като се посвети на музикалната си кариера в последните години, той ще пее в Античния театър в Пловдив на 28 юли, неделя. Това стана ясно от официалния сайт на Мос, в който всеки ден се актуализират неговите участия. Там се появи и информация за предстоящия му концерт, който ще бъде съвместен с певицата с български корени Мария Елена Инфантино. Тя е актриса и певица, която живее в Лос Анджелис.

Рон Мос реши да напусне "Дързост и красота" през лятото на 2012 г. Тогава той не преподписа договора си с продуцентската компания, която прави сериала по две причини. От една страна, защото намаляват хонорара му, а от друга - претърпя катастрофа с кола, която преобърна начина му на мислене.

На 13 август 2012 г. той отиде за последен път на снимачната площадка на “Дързост и красота”, а сбогуването му с колегите бе изключително емоционално. Малко след това се концентрира изцяло върху музиката, с която се занимава от съвсем малък.

Мос изнесе серия от концерти в Америка и Австралия, а тази година прави европейско турне. Освен у нас той гостува в Италия, Холандия, Белгия и Испания.

Рон Мос пее на свой концерт.
Рон Мос пее на свой концерт.

Рон Мос изнася концерти в Европа тази година.  СНИМКИ: ФЕЙСБУК
Рон Мос изнася концерти в Европа тази година. СНИМКИ: ФЕЙСБУК
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X