Напишете дума/думи за търсене

Прически, които състаряват

Всяка жена се старае да изглежда по-млада, но ако сгреши с прическата, вместо да отнеме 5-10 години от реалната си възраст, може да добави и десетилетие отгоре.

Разпусната дълга коса не се препоръчва на дами в четвъртата деката от живота, защото внушението е за русалка на години. Редовното поддържане и оформяне на правата коса под раменете е от изключително значение. Добре е леко да подвивате краищата й.

Гладко сресаната коса в нисък кок не е добър избор. Зализаният стил е скучноват, затова артистично разрошете с пръсти косата.

Сложната висока прическа открива недостатъците на кожата, а стайлингът е на строга учителка. Динамика ще внесат една-две изискани плитки.

Увлечени от модните тенденции, доста жени избират къси прически, които откриват уши, шия и чело. Коафьорите са категорични, че по-подходящо е карето. То и лесно се поддържа.

Във визията важна роля играе не само прическата, но и цветът на косата. Трябва да е съобразен с тена. Не забравяйте, че тъмната гама вади бръчки и добавя години, а топлите нюанси на кафявото подмладяват.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X