Напишете дума/думи за търсене

Защо вокалистът на "Рамщайн" отиде на почивка с експоловинката си

Да прекараш отпуската си с бившата си половинка. Избор, който хората рядко правят. Германският модел София Томала публикува свои снимки от терасата на хотел в германския курорт на Балтийско море Варнемюнде. По същото време бившият й приятел - вокалистът на "Рамщайн" Тил Линдеман, пусна свое видео в "Инстаграм", в което стои на подобна тераса, а някой зад гърба му прави панорамни кадри на плажа пред него. Феновете на двамата забелязаха това, коментира "Билд".

Любовта между Тил и София, които се разделиха като двойка преди 4 години, не се е завърнала, но те все още са близки приятели.

В момента Томала има връзка с германския вратар Лорис Кариус.

"Рамщайн" изнесoха концерт на брега на морето в Рощок на 16 юни. Заедно с Тил Линдеман освен София бяха и рапърът Мартериа и актьорът Свен Мартинек. Кратко пътуване с приятели, така да се каже. Всички заедно напуснаха хотела в понеделник.

Групата след това продължи към Дания, където на 19 юни беше следващият й концерт. Утре ще бъде в Берлин.

Лятното турне на "Рамщайн" продължава до 23 август, като финалният им концерт групата ще бъде тогава във Виена. Преди това те ще зарадват феновете си в Холандия, Франция, Белгия, Чехия, Люксембург, Полша, Латвия, Русия, Финландия, Норвегия и Швеция.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X