Напишете дума/думи за търсене

На какво ще ухае това лято

Всеки свързва аромата на лятото с нещо различно. За някои това е морският бриз. За други – усещането да тичаш сутрин в иглолистна гора. За трети - сладък аромат на плодове. Летните миризми са различни и уникални. Откакто съществува парфюмерия, нейните големи майстори се опитват да съберат аромата на лятото във флакон, защото всеки обича да се връща в жарките си спомени.

Необходим ли ни е летен парфюм?

Когато горещото слънце е в зенита си, а лятната жега стопява и асфалт, и кожа, никой няма нужда от тежък грим и тежки аромати. Често се случва така, че любимите ни парфюми са с по-плътен характер, затова не е никак лошо да имаме и един по-лек подръка, с който да подписваме своето лято.

За нея

Летните аромати са нежни, но също носят своя специфичен характер: водни, цитрусови, флорални или микс от няколко аромата. Страхотна лятна комбинация от аромати е DKNY Be Delicious. Той е изискан и свеж, с фин дъх на плодова целувка.

Ароматът е фантастично съчетание от нотки на грейпфрут и магнолия, зелена ябълка и момина сълза, рози и теменужки. Всичко това създава фин и женствен аромат, който може да се носи както през деня, така и вечер.

За него

Сред мъжките парфюми също има „звезди“ на летния сезон. Такъв парфюм е Davidoff Cool Water. Повече от 20 години този аромат помага на хората от целия свят да подчертаят своето излъчване, допълвайки го с чувство за сила, енергичност и мъжественост.

В него се долавят първо свежи нотки на лавандула и мента. След това съставът се разкрива постепенно с цитрусов оттенък на портокалов цвят и кориандър. Следва цветен букет от здравец и жасмин, разреден с кисели нотки на мъх и сандалово дърво. Композицията е допълнена с устойчив нюанс на кехлибар и мускус.

Летният парфюм ще запечата за нас спомени, към които ще се връщаме с радост и след години. Няма значение дали изкарваме летните месеци в лепкавия град или на брега на морето. Летните парфюми ни връщат в най-слънчевите дни по всяко време на годината. Това явление е известно като „ефектът на Пруст“ - определен мирис събужда емоционалната памет.

Запечатайте лятото с нов аромат за себе си или за своя партньор. Защото има ли нещо по-красиво от красивите спомени?!

Летният parfum bg е най-добрият избор за създаване на добро настроение и прилив на бодрост.

X