Напишете дума/думи за търсене

Ако искате да удължите младостта на кожата, ползвайте алое вера

Вече 4000 години алое вера е заслужило названията си "чудотворно", "естествено лекарство" и "лек за изгаряния".

Нефертити и Клеопатра ценели алоето като средство за лечение и разкрасяване. Практиката от дългогодишното му приложение показва, че ефектът да бъде максимален, е препоръчително гелът, извлечен от сърцевината на листата, да се приема вътрешно. А когато е в съчетание с други съставки, да се използва за създаване на качествена козметика.

Алоето предлага богат коктейл от хранителни вещества, чието комбинирано действие и баланс имат мощен ефект в организма. Благодарение на адаптогенните и антиоксидантните си свойства алоето осигурява естествена защита на епителните тъкани от вредни въздействия на околната среда, а когато кожата е наранена - ускорява заздравяването им.

Продуктите с алое действат еднакво добре на кожата и на лигавиците и подобряват отделителните, транспортни и регулиращи функции на епителната тъкан.

Уникални съставки на това растение определят разностранните му въздействия върху кожата.

Разкрасителна програма за грижа за кожата

Правете почистване на лицето и шията два пъти на ден с ексфолииращ лосион, с основна съставка гел от алое вера с успокояващи и подхранващи свойства. Лосионът нежно, но ефективно почиства кожата от грима. Еднакво е ефикасен при гримове на маслена и на водна основа, без да се налага разтриване и увреждане на нежната

област около очите.

След това изплакнете с хладка вода или попийте с влажен памучен тампон. Повтаряйте процедурата два пъти на ден.

Използвайте алое ексфолиант за дълбоко почистване на замърсената кожа. Освен дълбокото навлизане и почистване на кожните слоеве, той има и овлажняващи съставки, които поддържат влажността на кожата. Използвайте го два пъти седмично, след почистване с лосиона за лице с алое.

Маската за лице с алое отстранява мъртвите клетки и прави кожата жизнена и здрава. Препоръчително е разтварянето на маската да става с чист стабилизиран гел от алое вера с алантоин - органично вещество, подпомагащо растежа и обновяването на клетките. Правете два пъти пъти седмично маска за лице с алое.

През деня използвайте балансиращ крем с алое, който съдържа възстановяващи екстракти и допълнително овлажняващи агенти. Поддържа баланса на влагата в кожата и осигурява нейната мекота и еластичност. Използвайте го сутрин и вечер след нанасянето на тоник, нанасяйте го деликатно върху лицето и шията.

Всяка вечер използвайте възстановяващ нощен крем за лице. Помогнете на кожата си да запази своята естествена влага, да възстанови еластичността си и да си върне добрия външен вид със защитен крем за лице с богато съчетание на стабилизиран гел от алое вера и алфахидроксикиселини. Извлечени от естествени растителни източници, тези плодови киселини имат ексфолиращо действие, разтварящи естествените вещества, задържащи мъртвите клетки в тъканта.

За едно пълно завършване на процеса на възстановяване на кожата са нужни 21-28 дни, след което ефектът на подмладената кожа става видим. Системните грижи за кожата с висококачествена козметика с алое вера бързо дават резултат.

Важно

Ако се съмнявате в качеството на предпочетената от вас козметика с алое, потърсете върху етикета печата на Международния научен съвет за алое. Това е независим регулиращ орган, който наблюдава количеството и качеството на алоето в различните продукти. Ако откриете този печат, продуктът е истински и съдържанието на алое в него отговаря на изискванията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X