Напишете дума/думи за търсене

На звездите на нашето море им е най-добре

На нашето море си е най-добре, това потвърждават българските звезди, които избраха да почиват на Черноморието това лято.

Доказателство са широките им усмивки, които са задължителен аксесоар за всеки кадър, улавящ ги или докато се излежават на плажа, или докато са топнали крачета в морето.

Мартина Вачкова, Владо Пенев и Юлиан Вергов се качиха на моторна лодка, докато почиваха на юг преди десетина дни.
Мартина Вачкова, Владо Пенев и Юлиан Вергов се качиха на моторна лодка, докато почиваха на юг преди десетина дни.
Макар че Мартина Вачкова започна работа по снимките на “Откраднат живот”, актрисата се възползва от всяка дупка в тях, за да се отбие до Черно море.

По традиция всяка година тя е на море на север -

задължително

остава поне седмица

във Варна

Но тази година бе и на юг - с Владо Пенев кумуваха на най-големия в минния бизнес у нас Николай Вълканов и любимата му жена Румяна Георгиева в парк “Росенец” край Бургас. Но ден след това се отдадоха на почивка и морски развлечения. Компания им правеше техният колега Юлиан Вергов и дъщеря му Алена. Заедно се повозиха на моторна лодка. Вергов качи снимка от там, на която се вижда как е застанал върху задната част на лодката, сякаш кара сърф. Малко пред него е Вачкова, а пък зад главата ѝ се подава синята шапка на Пенев. Разбира се, тримата си направиха и селфи, на което си личи, че вече са хванали тен.

Но забавленията им не свършиха до там - пробваха и усещането да се возят на джет. Пенев показа във видео как Вергов кара, а той самият се вози зад него и се радва досущ като дете на приятната емоция.

Но ваканцията им приключи и всеки се зае със своите работни ангажименти.

Рая Пеева и Явор Бахаров обичат да къмпингуват на нашето море.
Рая Пеева и Явор Бахаров обичат да къмпингуват на нашето море.
Други популярни актьори - двойката Явор Бахаров и Рая Пеева, прекараха доста голяма част от лятото си, къмпингуващи на морето.

Двамата успяха да съчетаят почивката с работата. Те участваха в заснемането на клипа към новата песен на Свилен Ноев Minute. В него преживяват вълнуващи и романтични моменти край морето, докато накрая Бахаров ѝ предлага брак, а на заден план вълните се разбиват в морето.

Спътник на двамата е сладкото куче Чийта, което често улавят в снимките си. Бахаров дори го качи на падълборд (вид сърф - б. р.), за да го разведе, макар и за кратко, в морето на плажа Корал. Едно от последните места,

които с Пеева

посетиха, е красивото

устие на р. Караагач

От години Явор Бахаров е почитател на къмпингите и сърфа. През 2015 г. заедно с колегата си Бойко Кръстанов спасиха давещ се мъж близо до Силистар, като си помогнаха със сърфовете. Малко след това “24 часа” ги обяви за достойни българи - ежегодната кампания на вестника, с която отличаваме хора, извършили добри дела и спасили човешки животи.

Заки в Балчик
Заки в Балчик
Велизар Соколов - Заки от култовия дует “Авеню” също посети Българското Черноморие това лято. Той публикува снимка от Балчик, на която е заобиколен от малчугани, които очевидно скоро са плували в морето. “В Балчик с прекрасните деца от ансамбъл “Шарено герданче” - Търговище, с които споделяме общата любов към българския фолклор. Благодаря ви, деца!”, написа във фейсбук Заки.

Една от отбивките му в града е прочутата Ботаническа градина. Той се снима ухилен до уши пред вековната секвоя.

Папи Ханс отскочи до къмпинг “Градина”, където отседна в новооткрити бунгала.
Папи Ханс отскочи до къмпинг “Градина”, където отседна в новооткрити бунгала.
Поетът и рекламист Константин Трендафилов, който стана много популярен и с псевдонима си Папи Ханс, също избра да почива на Българското Черноморие. Той

отскочи до къмпинг

“Градина”, където

отседна в

новооткрити бунгала,

пред които позира за снимка. “Не ме мислете”, написа под фотоса изпълнителят на хита “Кекс”. В четвъртък вечерта пък Папи Ханс публикува в инстаграм профила си видеоклип от свое участие, под който фенове коментираха: “Папи президент” и “...Не мога да повярвам, че съществуват такива хора, които с толкова малко думи да казват такива неща.”

Мира Добрева избра да летува в Албена.
Мира Добрева избра да летува в Албена.
Водещата Мира Добрева предпочете за почивка плажовете на Албена. Тя се отбеляза от слънчевия морски град, като публикува снимка в социалните мрежи, на чийто заден фон се виждат шезлонги, чадъри и плажни кърпи.

“Естествено, че ми е

топло. И съм на

море, та не са нужни

грим и никаква

прическа

Обаче като прегладняла мечка, като зажадняло куче следвам повика на красотата. И макар да знам, че е съвсем ненужно, слагам капка хубост всяко утро. Може пък и да усмихне някого...”, пише Добрева в инстаграм.

Кристиан Костов заедно с група приятели в Синеморец
Кристиан Костов заедно с група приятели в Синеморец
Кристиан Костов може да има милиони фенове по света, но намира време да прекара част от лятото на Българското Черноморие. Той бе в Свети Влас. “Не искам да си тръгвам”, написа в инстаграм. Следващата му дестинация бе Синеморец. Оттам публикува снимка на морето по залез-слънце. “Да, плакахме, защото гледката бе невероятна”, сподели певецът в социалните мрежи. Почивката му обаче бе кратка, защото вчера хвана самолета за Хелзинки.

Златка Райкова и Благой Георгиев във Варна
Златка Райкова и Благой Георгиев във Варна
Златка Райкова и половинката ѝ Благой Георгиев почти цяло лято са някъде из Българското Черноморие. След като се завърнаха от Гърция, двамата се радват на хубавото време във Варна. Най-вероятно вече няма да пътуват много до раждането на сина им, който се очаква да се появи на бял свят през септември.

Мариана Попова заедно с дъщеря си Мария Магдалена в Лозенец
Мариана Попова заедно с дъщеря си Мария Магдалена в Лозенец
Алфредо Торес е на Българското Черноморие от май, тъй като съчетава почивката с работата.

С него са и 5 от

7-те му деца

В края на юни към танцьора се присъедини и най-големият му син, с когото на морето тренират боксови движения. На 18 август ще има танцов спектакъл с Алфредо Торес “Лятна латино фиеста” в “Двореца” в Балчик.

Алфредо Торес заедно с големия си син на Българското Черноморие
Алфредо Торес заедно с големия си син на Българското Черноморие
Мариана Попова бе в Лозенец, за да види дъщеря си Мария Магдалена, която прекарва лятото там с приятели. Певицата обаче не останала много впечатлена, защото ѝ се сторило, че може да бъде и малко по-чисто. “Спомням си моята баба в Ямбол, която всяка сутрин метеше пред къщата и ми казваше: “Когато всички го правим, е чисто и градът ни е чист, и животът ни е по-приятен”. Ако само за миг се променим, ще бъде хубаво!”, пише Попова във фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X