Напишете дума/думи за търсене

5 неща, които трябва да знаете, преди да изневерите

През главата ви все по-често минава мисълта за афера. Никога сте искали да изневерите на половинката, но сте срещнали определен човек, който е разклатил добре подредения ви свят.

Чувствата, които изпитвате към него, са нещо, което преди това не ви се е случвало, така че би било погрешно да ги отричате, нали?

На първо четене, изневярата за повечето хора означава чудесен, „незаконен“ и отнасящ мозъци секс. Но често тя е доста повече от това.

Преди да се потопите в изневярата и да се насладите на всичко, което носи след себе си, хвърлете един поглед на следващите редове. Може да ви изненадат.

1. Тя ще ви събуди по един разтърсващ начин

Изневерите не се случват от нищото. Хората, които имат афера, често са част от дългогодишни нещастни отношения. Сексът не съществува, комуникацията се е разпаднала и любовта е мъртва.

След това, ей така от нищото, някой се появява и променя всичко.

Ще станете пристрастени и обсебени от извънбрачната авантюра по начин, който ще преобърне света ви.

2. Ще имате най-добрия секс в живота си

Извънбрачният секс е секс, който никога не сте изживявали преди. Той е по-яко преживяване от всичко, което си представите.

Този секс може да бъде като наркотик за някои хора - силно пристрастяващ, законен, потенциално смъртоносен наркотик. И веднъж опиташ ли го, няма връщане назад.

Емоционалната връзка маркира началото на аферата, която може да продължи месеци или години. А всички знаем, че емоционалната любовна игра може само да доведе до интензивна сексуална връзка.

Без значение на каква възраст сте, когато правите неща, които са забранени, е забавно.

И само си представете за обилните, наситени със сетивност оргазми. Веднъж изпитали това, за повечето човеци е невъзможно да спрат, защото искат още и още от тази дрога.

3. Ще се пръснете на милион малки парчета

В началото тази работа с изневярата ще бъде по-вълнуваща от всичко, което някога сте си представяли. Но после... после става страшно.

Човекът, с когото крадете мигове, за да сте заедно, се прибира при другия си партньор у дома. Скоро аферата ще започне да разрушава живота ви.

Ще стане обигран лъжец, който в крайна сметка ще се задуши от собствените си неистини. Отношенията ви с приятелите, децата и благоверните ви ще страдат безкомпромисно.

Ще се опитате за прекратите аферата, но толкова много ще ви липсва това, което чувствате с любовника си, че ще сте готови да направите и невъзможното, за да не си го отнемете. В крайна сметка, ще загубите съня си, ще отслабнете повече от необходимото, ще се превърнете в лош приятел, лош родител, лош служител. И ще бъдете на една крачка от нервен срив, който ще ви разбие на хиляди парчета.

4. Ще имате чувството, че е невъзможно да си тръгнете

Много хора започват авантюрите си с идеята, че ще са кратко явление. Един-два пъти бърз секс по кьошетата и готово.

За съжаление, след като сте започнали една афера, е почти невъзможно да се отдалечите от нея мигновено. След като сте прекрачили този праг и правите секс с друг човек, няма да има връщане назад.

Човекът, който сте станали по време на извънбрачната връзка, този, който е обичан и обичащ, който има страхотен секс, който е ценен и се грижат за него, този, който се чувства жив за пръв път от години, ще направи всичко, за да не трябва да се върне към това, което е бил преди.

Именно заради това любовните авантюри траят, докато някой от двамата участници не бъде уловен.

5. Това ще промени живота ви по гигантски начин

Може би ще се влюбите до лудост, ще изпитате неконтролируема страст и похот, ще достигнете екстремни емоционални върхове, за да се разбиете в подножието на собствените си усещания. Ще изгорите от прозрението, че „любовта на живота ви“ е чисто и просто обикновена авантюра. И ще сте опустошени, ако сте имали неразумието да изоставите официалната си половинка заради тази уж вечна забежка.

Новият ви любим може да изглежда като сродната ви душа, но да се окаже просто още един човек, минал през битието ви.

Струва ли си да рискувате всичко заради него?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X