Напишете дума/думи за търсене

Любовницата – начин на употреба

Авантюрата със семеен мъж винаги е предизвикателство.

Фактът, че сте отнела желания мъж от друга жена, ви дава самочувствието, че сте по-желаната, по-красивата, по-сексапилната. Вие сте победителката в неравната схватка за сърцето на вече принадлежащия на някого другиго мъж.

Ваша е черешката на тортата, а за "първата дама" остават трохите от вечерята.

Не е изключено тя да получи нова прахосмукачка за рождения си ден, докато на вас за Коледа ви подаряват перлена огърлица или скъп френски парфюм.

В нейната къща общият ви мъж носи лошото си настроение, хвърля за пране мръсното си бельо и никога не сваля капака на тоалетната чиния.

Във вашия дом той винаги връхлита радостно запъхтян, приятно ухаещ в най-луксозните си одежди и искрено се наслаждава на прекараните заедно часове. Никога не се оплаква от лошия си ден, нито се извинява с главоболие, за да избегне секса.

Другата жена бди над него, когато лежи безпомощен, повален от грип. При вас той винаги е здрав, силен и потентен като жребец.

Аферата винаги означава вълнуващ секс, интересни разговори и развлечения и никакви ангажименти и задължения. Дали?

При едно по-дълга скрита афера има голяма опасност неусетно временното регламентирано развлечение да се превърне в постоянна нужда от неговото мъжко внимание. И макар да сте наясно, че часовете ви с любимия са ограничени, в такива моменти ще се чувствате пренебрегната, унижена и дори използвана.

Ще се чувствате като точка от дневния ред в програмата му. И тогава насладата от забранения плод ще загуби своето очарование.

Ще осъзнаете, че всъщност той не знае нищо за вашите грижи и тревоги. Когато имате най-голяма нужда от топлина и близост, той е при семейството си. А вие може да разполагате с неговото силно мъжко рамо само веднъж или два пъти на седмица между 13-15 часа.

На официалните и семейни празници винаги сте сама, а той пие сутрешното си кафе със своята съпруга. Е, цветовете на тая проза може да са леко посивели, ама е при нея.

Да не говорим за лятната ваканция. Безсмислено е да си правите илюзии, че ще може да лежите до него на някой плаж и да посрещате Джулай морнинг рамо до рамо. Е, може да си откраднете няколко дни "командировка", но те ще засилят още повече болезненото ви чувство, че го делите, и то не по равно. Ще ви стане още по-трудно да прогоните натрапчивата мисъл, че той съзнателно отказва да поеме каквато и да е отговорност за вас.

Вече не ви задоволява лъскавата мисъл, че вие сте луксът, а благоверната му съпруга е сивото всекидневие. Шансовете ви да излезете на светло и да триумфирате самодоволно наистина са много малки.

Статистиката сочи, че около 46% от женените мъже имат извънбрачна връзка - за една нощ или за една година. И то в повечето от случаите любовницата им е свободна жена, но пък шансът той да остави семейството си заради втората жена е твърде нищожен. И то не защото не му се иска, а защото не му стиска.

Мъжете обичат да се изживяват като герои, доволни от себе си. А един мъж, зарязал жена си заради друга, все още не е герой на нашето време.

Малко са тези, които ще му кажат "браво" за смелостта. Повечето ще го помислят за глупак, който е зарязал удобството на питомното, хукнал да гони дивото.

Макар и удобството често да означава емоционално вегетиране за мъжа то е за предпочитане пред гузната съвест, че е изоставил семейството си.

А да има любовница не означава непременно да бъде измъчван от гузна съвест.

В крайна сметка, за една изневяра има хиляди причини и оправдания.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X