Напишете дума/думи за търсене

Z-ROCK зарадва рок феновете с национална класация за българска рок музика

Най-накрая и рок феновете в България имат своя слушателска класация в националния радиоефир.

Reynaers TOP 30 - голямата класация за българска рок музика.

Водещ на музикалната класацията е емблематичният Георги Згуров-Гурко, глас в ефира на Z-Rock още от 2006 година с предаване за българска музика „ГАРАЖ“. Познат е на аудиторията и като фронтмен на „Анимационерите“, алтернативна рок банда от 90-те години.

Изцяло подчинена на слушателския вот, Reynaers TOP 30 ще покаже какво харесва аудиторията и кои от нашите рок музиканти са запазили актуалния си статус в очите на феновете. Слушатели на Z-Rock могат да гласуват в класацията веднъж на ден в сайта на радиото-zrockradio.bg, като могат да дадат своя глас за повече от един музикант. Броят на лайковете определя и реда на класацията. Всеки четвъртък, между 18 и 20 часа, Гурко ще представя актуалното класиране на парчетата от Reynaers TOP 30 , според това как са гласували слушателите на Z-Rock през изминалата седмица. Повторения на предаването можете да чуете в събота от 12 часа и неделя от 18 часа.

Reynaers TOP 30 включва 30 рок парчета от актуалната програма на Z-Rock.

Сред предложенията са : Бараби Блус Бенд- „Различен вкус“, Тангра-„На прага“, ODD CREW- “Flip The Sky”, MIRY-“Kinda Love You”, Милена-

„ Седмото небе“, JEREMY?-„ Day After Day”, Конкурент-„Родени за рок“,Б.Т.Р.- „ Тези дни“, VELIAN-„Broken”, ERIDAN-“Грешна душа“, JIN MONIC-“Saline”, Свилен Ноев-„ Minute”и много други любими изпълнители. Именно те ще се състезават за по-висока позиция в подреждането.

Всяко ново предложение в Reynaers TOP 30 е защитено от отпадане в рамките на 4 седмици. Максималният брой седмици, които едно парче може да бъде в класацията е: 40 седмици.

Избери своя фаворит на zrockradio.bg

Винаги в епицентъра на най-горещите рок събития, Z-Rock остава без аналог сред българските радиоформати. В ефира и он-лайн може да слушате любимите си водещи- Елена Розберг, Краси Москов, Звезди Керемдичиев, Георги Згуров-Гурко, Стоян Цонев.

Z-rock-Рок радиото на България.

http://zrockradio.bg/

X