Напишете дума/думи за търсене

“Истински истории” заместват Слави

“Комиците” с нов и още по-смешен сезон заемат часа на Слави.  СНИМКИ: АРХИВ

В часа на шоуто ще има и чисто ново предаване, но от октомври

“Комиците” - най-забавното предаване на Би Ти Ви, и риалити сериалът “Истински истории” ще заместят “Шоуто на Слави” през септември.

“Комиците” (създадено от компанията “Дрийм тийм” на Любо Нейков и Евтим Милошев, и двамата впрочем работили преди години в “Шоуто на Слави”) ще се излъчва от понеделник до сряда от 22,30 ч, а “Истински истории” (на “Междинна станция” на Иван Христов и Андрей Арнаудов) - в четвъртък и петък. И двете предавания са по 30 минути, след което следват новините в 23 ч.

Това обаче е временна програмна схема на телевизията, тъй като от октомври в часа на Слави започва да се излъчва съвсем нов формат. Много е вероятно той отново да бъде съчетан с “Комиците”, тъй като

също ще е тип

риалити сериал

- пресъздадена истинска история. Сред поканените да го снимат е продуцентът Краси Ванков (“София ден и нощ”), но за този часови пояс Би Ти Ви има предложения и от “Телеман”, както и от голяма част от независимите продуценти у нас. Самият Ванков на практика е свободен, тъй като Нова тв, която излъчваше “София ден и нощ”, спря предаването. В момента се показват повторения на старите епизоди, но нови не се снимат.

Което и предаване да избере Би Ти Ви от октомври, то също ще е временно решение, научи “24 часа”. На 12 септември медията ще обяви пълната си програма за есенния тв сезон, както и предаванията, които подготвя за следващата година. Сред тях е и новият български сериал “Съни бийч”, но ще бъде обявен и световен формат, който ще се прави за първи път у нас и чиято премиера ще е по Би Ти Ви. Много е вероятно той да заеме мястото на “Шоуто на Слави” през 2020 г.

Би Ти Ви вече обяви програмните си гвоздеи за тази есен. “Фермата” тръгва на 6 септември и засега е ясно, че в риалити шоуто ще има красиви и популярни жени - ще участват актрисата Саня Борисова и моделът Мариана Маринова. На 15 септември стартира и рейтинговото шоу “България търси талант”.

Големият зрителски интерес към “Комиците” е една от основните причини предаването да заеме мястото на Слави Трифонов. Много от новите епизоди на смешното шоу бяха заснети още през юли, след като телевизията поискала от “Дрийм тийм” да предадат готова продукция много преди старта на сезона наесен. Още тогава се появиха догадки, че е възможно “Комиците” да сменят “Шоуто на Слави”, но само “24 часа” позна в публикация от 1 август, че неговият тв слот ще бъде поделен между две предавания.

“Истински истории” тръгват от 12 септември по Би Ти Ви. Новият сезон ще е с обновен 30-минутен формат и отново ще е наситен с драматични и силно емоционални истории. Тв разказите са абсолютно автентични и представят проблемни ситуации и

обрати в живота

на реално

съществуващи хора

Историите са взети от архива от случаи на известния психолог Ани Владимирова, както и на адвокатите Искра Онцова и Райна Аврамова.

Как обичта между различните поколения може да спаси живот, какви са опасностите от интимна връзка в интернет, какви са различните механизми за преодоляване на голяма загуба, как да се намери баланс между семейството и работата и колко пагубно може да бъде робуването на чуждото мнение са само част от темите и историите, които ще бъдат показани.

Още с първия си сезон “Истински истории” привлича над 900 000 зрители и достига до близо 38% от цялата тв аудитория, показват данни на пийпълметричната агенция ГАРБ. Тенденцията на висока гледаемост се запазва, като последният сезон, излъчен през 2017 г., влиза на челни позиции в месечната класация топ 50 за месеците януари и февруари.

Част от случаите в “Истински истории” са от практиката на психоложката Ани Владимирова.
Част от случаите в “Истински истории” са от практиката на психоложката Ани Владимирова.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X