Напишете дума/думи за търсене

Меган наруши още един кралски етикет (снимки)

Херцогът и херцогинята на Съсекс пристигнаха преди ден в Южна Африка – любимо и сантиментално място за Хари, който го посещава от две десетилетия.

В началото на втория ден от визитата си, Меган Маркъл за пореден път доказа, че не е херцогиня, която спазва строги правила и етикети. Тя бе избрала да облече дънково яке, черни дънки и бяла тениска. Тоалетът ѝ бе допълнен от чифт бежови пантофки, голяма чанта и слънчеви очила, а косата ѝ бе прибрана в небрежен кок.

Кралското бебе също е с Хари и Меган, но предварително не е предвидена публична поява с него.

Кралската двойка се насочи към плажа Monwabisi Beach в Кейптаун, където научи повече за специален проект, който помага на младежи в рисково положение и се грижи за тяхното психическо здраве, предадоха световните медии.

Проектът NGO Waves for Change обучава и помага на местни инструктори по сърф, които чрез спорт помагат на младежи, живеещи в риск.

Меган и Хари научиха още за инициативата "The Lunchbox Fund", благотворителна организация, която се подпомага от фонд, създаден след раждането на сина им Арчи.

Фондът ежедневно осигурява храна на над 30 000 деца и младежи, включени в програмата Waves for Change, както и на деца от бедните райони.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X