Напишете дума/думи за търсене

Радиочестота лифтира околоочната зона

Ситни бръчици, отпускане, изтъняване на кожата са основните проблеми, които дамите над 40 имат с околоочната зона. Тъй като там кожата е най-фина, а и подложена на непрекъсната мимика, следите на времето са най-видими. Ежедневното гримиране и дегримиране също се отразява пагубно. Козметиката, дори от най-престижните марки, може да направи много малко в посока подобряване на вида на кожата.

Дерматолозите на столичната Хил клиник предлагат множество решения за подмладяване на периорбиталната област. В зависимост от проблема се прилагат единично или като комбинация:

- ботокс терапия

- хиалуронови филъри

- мезотерапия

Като превъзходен подход за корекция те препоръчват и апаратните процедури, с които имат над 10-годишен опит, а и разполагат с техника от последно поколение.

Радиочестотните или лазерни терапии са предпочитани заради тяхната безболезненост и нетравматичност. Правят се през точен интервал, определен от лекаря в зависимост от проблемите на дадената кожа. Необходими са няколко процедури за максимален и траен ефект. Терапията е индивидуализирана и се регулира като интензитет и продължителност за всеки отделен пациент. Енергията провокира силно създаването на собствен колаген и еластин, които са есенциални за младостта на дермата. Резултите са изглаждане и уплътняване на кожата, което се запазва във времето. Въпреки че е неоперативна и бърза, процедурата има отличен ефект в заличаването на следите от остаряването. Другото и огромно предимство е много краткият възстановителен период, което я прави подходящо за активни, заети жени с натоварен ежедневно график. От клиниката съобщават, че и доста мъже се радват на ефекта от радиочестотата, оценявайки нейната ефективност и липсата на следи след извършването й.

Есента е много подходящ сезон за стартиране на серия антиейдж процедури, затова от клиниката обявяват октомврийска кампания – 20% от стойността на радиочестотен лифтинг за изглаждане на бръчици и фини линии и повдигане на околоочната зона. Всеки пациент преминава на първоначален преглед при естетичен лекар в Хил клиник, за да получи индивидуална програма, разпределена във времето. Консултацията е информативна и отговаря на всички въпроси.

За да запазите час: 02 439 3131

X