Напишете дума/думи за търсене

Да бъдеш верен, е повече от това да не изневеряваш

Да си верен, не означава всяка вечер да си лягаш до любимия и да правиш секс само с него, докато не спираш да му повтаряш, че го обичаш. Много повече от това е. Да си истински верен на партньора си, означава да го избираш всеки ден и да му показваш колко го цениш.

Да си верен, означава да искаш да прекараш голяма част от времето си с човека до теб и да надграждаш отношенията си, отколкото да излизаш непрестанно на питиета с приятели, флиртувайки с други хора. Да си истински ангажиран с някого, означава да го покажеш на целия свят. Да си верен, означава открито и честно да общуваш с партньора си за всичко.

Да си верен, означава никога да не наранявате партньора си. Да не пускате никой друг в ума и в сърцето си, защото вече имате някой специален в живота си.

Да си истински верен, означава да си изцяло щастлив и доволен, когато си представяш как прекараш целия си живот с човека до теб.

Истинската лоялност е да мислите с главата си вместо с импулсите си.

Бъдете истински. Никой не заслужава да бъде манипулиран и излъган. Ако не обичате партньора си, кажете му. Не си играйте нито със своите, нито с неговите емоции.

И помнете - няма нищо по-хубаво от това да има някой, който да държим за ръка до края на дните ни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X