Напишете дума/думи за търсене

6 начина да разберем дали някой е сингъл от социалните мрежи

Доста хора прибягват до ровичкане в интернет, когато си набележат някого в реалния живот. Веднага почва детективско издирване на всякаква информация, свързана с обекта на желание, тъй като добрият старомоден статус на отношенията във Facebook отдавна умря.

Много от потребителите на социалните мрежи не публикуват почти нищо за семейното си състояние, така че може да бъде предизвикателно да разберете дали човекът, когото харесвате, вече е любовно зает.
Какво ще ни помогне?

1. На снимката на профила му е сам
Това може да се дължи на факта, че половинката му настоява за това или защото той толкова я обича, че не иска да я споделя с околните. Ако е с момиче на снимката на профила си, тогава всичко е ясно. Макар че девойката до него може и да е неговата сестра, нали?

2. Често публикува снимки на момичета
Ако е плейбой без съдържание и есенция, то със сигурност ще развява постоянно в интернет любовния си улов. Но ако сред цялата плеяда от дами има женско лице, което често се повтаря, твърде вероятно е тази девойка да е открадвала сърцето му.

3. Няма снимки с жена
Това е тотално очевидно. Ако има снимки как се прегръща или целува с момиче в своя Instagram или в друга социална мрежа, той вероятно е вече си има другарче. И дори да се окаже, че тези снимки са стари, явно има причина да не ги е изтрил. Или още не е преживял раздялата, или е от зрелите хора, които знаят, че всеки от нас има минало, което не трябва да се зачерква с лека ръка, а от което е добре да се поучим. Винаги проверявайте кой е отбелязал на снимката, защото по този начин ще намерите повече информация за момичето, разглеждайки нейния акаунт.

4. Проверете хаштаговете, които използва

Всички се опитваме да бъдем остроумни с надписите под снимките си в интернет. Това важи с пълна сила, ако искаме да вкараме малко мистерия покрай себе си. Но ако той използва #foreveralone или #mymomwantsmetodate по забавен начин, има изключителен шанс той да е сам, но да е наистина готов да се обвърже. Винаги, винаги проверявайте хаштаговете от снимки на сватби – те казват много.

5. Снимките, на които той е отбелязан, от други хора
Ако на снимките, на които е тагнат, винаги се появяват в профилите на неговите приятели, а не на конкретна жена, то шансът да е сингъл е доста голям.

6. Той публикува „капани“ за внимание
Състоянието на връзката невинаги спира хората да публикуват някакви капани за допълнително внимание. Ако някой често качва снимки, на които изглежда като модел, е ясно, че се опитва да привлече погледите на потенциални любовни интереси.

Очевидно е доста лесно да разберем дали някой е във връзка или не. Помнете обаче, че хората обаче често използват своите акаунти в социалните медии, за да скрият реалния си живот.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X