Напишете дума/думи за търсене

3d пъзелите - страхотен избор за малки и големи

Източник: Pixabay

Ако се чудите какво да подарите или искате да зарадвате собственото си дете, 3d пъзелите са един чудесен вариант. "Рая Тойс" ви предлага широко разнообразие от видове, които са подходящи както за малките, така и за по-големите малчугани, та дори и за възрастни.

Какво представляват 3d пъзелите

Ново поколение пъзели, които след сглобяване се превръщат в триизмерни изображения. Изработени са от качествени материали и приемат точно формата на посочената на кутията фигура. Може да бъдат емблематични забележителности и обекти, различни видове самолети или коли. Съдържат различен брой части и са подходящи за почти всяка възраст.

Каква е разликата между тези за деца и тези за възрастни

3d пъзелите в Rayatoys.com може най-общо да разделим на такива за деца и такива за възрастни. Разбира се, с помощта на мама и тате и малчуганите могат да се включат в сглобяването на по-сложните конструкции. Нека разгледаме и разликите им:

Пъзели за възрастни - лазерно изрязани 2d фигури, които имат специални улеи за свързване една с друга. Комплекта съдържа различен брой части с различна големина. При някои от тях всяка част е номерирана, а при други не, за да развиете още повече въображението си. Като краен резултат ще получите различни забележителности и сгради, които биха ви върнали към времето, когато наистина сте били там и сте ги видели.

Модели, подходящи за по-малките - имат пластмасова основа, на която един върху друг да нареждате предварително номерираните слоеве. Когато всеки слой или всяко парче картон е поставен на правилната позиция, ще получите вашия любим анимационен герой, персонаж от приказка, различни къщи и сгради, с които да изградите цял град, и други.

Разгледайте продуктите, които Rayatoys ви предоставя, изберете най-подходящия и се впуснете в приключение, докато получите желаната фигура.

Защо са страхотен подарък

Ако искате да подарите нещо различно, което определено ще направи впечатление и ще бъде запомнено, то това е най-правилният избор. Благодарение на широкото разнообразие, което ще откриете на rayatoys.com, може да зарадвате както възрастен, така и дете. Например, ако преди известно време сте били на екскурзия с приятел и сте посетили емблематичната Айфелова кула, може да му припомните красивите мигове, като му направите подарък - комплект 3d части, които той да си сглоби, за да върне спомените. Ако пък имате любознателно дете, което иска бързо да опознае света и неговите забележителности, няма по-добър начин от това да си ги “построи” вкъщи в 3d вариант. Не би имало човек, който да не се забавлява, докато сглобява частите на пъзела, а на по-голямата част от вече порасналите деца дори би им действало успокояващо.

X