Напишете дума/думи за търсене

Как да си направим работен кът у дома

Снимки Legko

В настоящата неочаквана ситуация на мнозина се налага да работят дистанционно за по-дълъг период от време. И ако вкъщи няма добре обособен кът за целта, ситуацията е предизвикателство, още повече ако в семейството има дете, което в момента учи дистанционно.
Показваме ви няколко идеи за организиране на кът за работа, който да е удобен и функционален, без да заема голямо пространство.

За да сте ефективни, е най-добре работното място да е ясно отделено от останалите зони в дома. Огледайте добре ъглите, както и пространствата пред прозорците. Удобни са всички създали се ниши - между шкафове и стени или зад врати. Със сигурност ще измислите начин за разполагане на маса, малко бюро, няколко нови рафта.

Идеалният вариант е, ако избраният кът е с повече естествена светлина и с удобна розетка за ток. Уютът на всяко работно място е строго индивидуално усещане, но за да чувствате комфорт в необичайната ситуация, подредете любими дребни вещи, снимки, пейзажи. Изберете свежи цветове, ако имате възможност да пребоядисате. Дори и да нямате професионален работен стол, може да се справите и с по-обикновен благодарение на възглавници и друг вид текстил. Живите цветя също са вариант за създаване на приятна атмофера.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X