Напишете дума/думи за търсене

Модни тенденции при дамските дънки

Източник: Pixabay

С появата на голямо разнообразие от съвременни и модерни дамски дънки Pause Jeans този тип дрехи станаха много популярни сред нежния пол. В този материал ще разгледаме достъпните видове и препоръчителните градуси за тяхното пране и ще разберем как да направим подбора спрямо фигурата си.

Откъде да си купим качествени дамски дънки

Искаш ли да изглеждаш модерна и с отлична визия, да създаваш впечатление и да не оставаш незабелязана сред мъжете? Тогава със сигурност трябва да избереш качествените дамски дънки от Pause Jeans. Тук те очаква наистина голямо разнообразие както от модели, така и от номера и цветове. При нас ще откриеш накъсани, вталени или черни и бели решения, слим фит или с висока талия, за да си красива, естествена и атрактивна.

Ако си фенка на дамските дънки марка Pause Jeans, нашият онлайн магазин е единственият оторизиран в България търговски обект за тяхната продажба. Затова и цените са толкова атрактивни и неустоими.

На колко градуса се перат

Правилното изпиране на дамските дънки е много важен момент от тяхната дълготрайност, отлична външност и годност за употреба. Експертите препоръчват прането да се извършва при температура, не по-висока от 40-50°C. Само в такива условия материята запазва еластичността си, не се разтяга и раздърпва допълнително, а нишките запазват целостта и якостта си. Всяка съвременна автоматична или обикновена пералня има подобен режим на пране, така че не би следвало да имаш каквито и да е проблеми с това.

Ако случайно по невнимание изпереш дънките на по-висока температура, то очаквай да се свият поне с един номер, което ще направи обличането им невъзможно. При сушенето непременно ги оставяй на сянка и не използвай радиаторите като средство за ускорено изсушаване именно поради по-горната причина. Експертите от Pause Jeans съветват също по време на сушенето да обръщаш крачолите наобратно.

Какви модели може да носим спрямо фигурата

Съществуват някои основни правила и препоръки при избора на дамски дънки, като се ръководим от фигурата си:

- с коремче - дамските модели със средно висока талия, която е малко под пъпа, са най-подходящи в случая;

- с плоско дупе - експертите препоръчват в този случай да се наблегне на моделите със задни джобове, които до известна степен придават по-добра форма. Все пак премери няколко размера и прецени в кой най-много се харесваш;

- с пищни бедра и ханш - това е така наречената фигура тип круша, при която е противопоказен изборът на втален модел тип скини. По-скоро широките крачоли, приличащи на панталон, са за предпочитане;

- с дълъг торс - не залагай на ниската талия и обърни внимание ръбовете да са ясно подчертани, по този начин оптически издължават краката.

X