Напишете дума/думи за търсене

Коронавирусът влиза в "Откраднат живот"

Тази седмица коронавирусът за първи път ще влезе и в „Св. Анастасия“. Пандемията, която промени света през последните месеци, ще бъде сред актуалните теми, които ще провокират лекарите в предстоящите епизоди на хитовия сериал. Преди първите сигнали за вируса обаче на преден план ще излязат някои от най-сериозните противоречия от личен характер. Достигайки лимита на своите възможности, доктор Ковачев ще вземе радикално решение за връзката си с доктор Огнянова. Дали двамата ще преоценят отношенията си по време на трудното изпитание, зрителите ще научат в предстоящите епизоди по NOVA.

В търсене на реванш доцент Мазов ще осигури на доктор Хинова неочакван трамплин в кариерата. Възможно ли е любовта да ни спаси от страховете? Може ли някой да ни помогне да открием себе си? Пред тези въпроси ще се изправи доктор Чилингирова, разкъсвана между самонараняването, скритите белези и любовта й към доктор Тасев. Дилемата ще предизвика полюсни емоции и в живота на доктор Петмезов, който на свой ред ще трябва да погледне истината и да разбере кой всъщност е любимият му човек.

Битка на професионалния фронт ще изправи един срещу друг професор Цонев и доктор Кръстева. Дали житейският опит и мъдростта ще надделеят? Кои двойки в болницата ще си подадат ръка и как ще се справят лекарите с първите признаци на коронавирус? Зрителите ще разберат всичко това в новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X