Напишете дума/думи за търсене

Напитката, която почиства организма от тежки метали

Как е паметта ви? Замъглена? Забравяте ли какво сте казали преди малко? Или имате проблеми с настроението? Всичко това може да бъде причинено от тежки метали!

След индустриалната революция живеем заобиколени от олово, живак, кадмий, алуминий, барий, стомана и сплави, токсични за мозъка, причиняващи неврологични проблеми като аутизъм, синдром на хиперактивност и дефицит на внимание, деменция, синдром на Турет, паркинсон и разстройства на настроението. Тежките метали се намират в пестициди, хербициди и фунгициди, с една дума – навсякъде.
Съдържат се във ваксини, зъбни пломби, медни тръби, стари оловни бои, масло, химикали, промишлени отпадъци, които се изхвърлят в океаните, езерата, въздуха и почвата.

Симптоми

виене на святмигренаспектър на аутизмамозъчна мъгла, загуба на паметумора, липса на мотивациядепресия и тревожностболестта на Паркинсондеменция и болестта на Алцхаймердори и булимията, и анорексията са причинени от живак в мозъка

Токсичните тежки метали се окисляват в мозъка и причиняват смущения. Те засягат невротрансмитерите и електрическите импулси и причиняват разстройства на настроението и неврологични проблеми от всякакъв вид. Слава богу, може да се изчистим от тези метали с помощта на храна.

Смутито, което отстранява тежки метали от тялото

Прах от кълнове ечемик. Той премахва металите от червата, далака, панкреаса и репродуктивната система.
Пресен кориандър. Попада в труднодостъпни области на тялото, почиствайки ги.
Горски боровинки. Премахва тежки метали от мозъка. Може да попречи на болестта на Алцхаймер. Моля, обърнете внимание, че това трябва да са горски боровинки, а не обикновени.
Спирулина. Издърпва тежки метали от мозъка, централната нервна система и черния дроб.
Атлантическо дулсе (сушени водорасли от Атлантическия океан, продават се в биомагазините). Пресича кръвно-мозъчната бариера, попада в скрити области и чисти живака.

Превърнете тези 5 съставки в пюре, като добавите банани и портокалов сок за по-добър вкус.

1 чаена лъжичка спирулина
1 чаша пресен кориандър
2 чаши горски боровинки
1 чаена лъжичка прах от ечемични кълнове
1 супена лъжица дулсе
1 чаша портокалов сок
2 банана
вода 

Блендирайте всички съставки до гладкост. Използвайте повече или по-малко вода, за да постигнете желаната консистенция. Изсипете в чаша и се наслаждавайте на добро здраве.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X