Напишете дума/думи за търсене

Безплатно автокино на открито

Едни от най-новите заглавия на родното кино, дело на режисьора Мартин Макариев, ще зарадват киноманите в две поредни петъчни вечери. „Диви и щастливи“ е първият филм, който ще бъде прожектиран на 24 юли, а „Привличане“ е лентата, която ще гостува на автокиното на 31 юли, което ще бъде разположено на паркинга на една от големите вериги хипермаркети в София на бул. „Ген. Тотлебен“ 26.

Двете прожекции са с начален час 21:30 часа, а зрителите ще имат възможността да паркират своите автомобили от 20:00 часа, като капацитетът на паркинга е до 150 места. За улеснение компанията осигурява специален екип на място, който ще разпределя разположението на автомобилите така, че всеки да може да се наслади на прожекцията необезпокоявано и с ясна видимост към специално построения за целта огромен екран.

За да бъде преживяването наистина като на кино, но без да се нарушава спокойствието на живущите в района, всеки зрител ще трябва да настрои радиостанцията в своя автомобил на конкретна честота, за да приема безпроблемно звука от филма. Всеки гост на автокиното ще получи по-конкретна информация за това от екипа на място.

Специален гост на автокиното ще бъде известният и обичан актьор и продуцент Александър Сано. Освен, че изпълнява главна роля и в двете ленти, Сано съпродуцира „Диви и щастливи“ заедно с актрисата Яна Маринова. През изминалите месеци двамата представиха „Диви и щастливи“ и „Привличане“ в поредица от прожекции на открито из цялата страна.

Любопитен факт е, че част от сцените във филма „Диви и щастливи“ са снимани именно на паркинг на един от хипермаркетите на веригата в столицата.

Инициативата има за цел да осигури алтернативна възможност на хората да гледат български филми на голям екран и на открито през лятото, като компанията предприема и спазва стриктно всички противоепидемични мерки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X