Напишете дума/думи за търсене

Грижа за женското здраве: Природна хормонална терапия с отличен ефект

Нарушенията в хормоналната обмяна са често срещани сред жените, като тенденцията е симптомите да се проявяват във все по-млада възраст. Има природни средства, отдавна известни с огромния си потенциал в лечението на много от хормоналните нарушения.

УОМАНИКСИН е хранителна добавка на билкова основа. Комплекса на билки е богат на микроелементи, който спомага поддържането на хормоналния баланс и правилното функциониране на женската ендокринна система. Изцяло натурален продукт, базиран на фитонутриенти, извлечени пет билки, известни в народната медицина със своето поддържащо действие на женската репрудуктивна система. Научните изследвания в областта на фитотерапията, безспорно доказват благоприятния ефект на комбинацията при профилактика на женското здраве.

Петте билки, които са използвани за разработката на концентрирания извлек създаден по рецептурите на акад. Хлебаров са турта, невен, бял равнец, полски хвощ и петопръстник. Комбинацията от извлеци от тези растения е формула, която покрива нуждите на женския организъм от микроелементи и фитонутриенти.

УОМАНИКСИН се препоръчва от специалисти при миома, кисти, нередовна менструация, период на менопауза и поликистозен овариален синдром (ПКОС). Продуктът оказва положителен ефект и при нарушения във фунционалността на женската репродуктивна система.

За създаването на продукта е използвана технология на нетермично, водно – етанолово извличане на субстанциите, която запазва пълния капацитет на всяка билка. Препоръчително е да бъде приеман между 3 и 6 месеца, за да се натрупа в организма и да даде максимални резултати.

До 30 октомври може да поръчате УОМАНИКСИН на промоционална цена от 34.30 лв + Безплатна доставка. След края на промоцията регулярната цена на продукта е 49 лв.

При поръчка на 3 опаковки от продукта получавате подарък - книжка “Лечебните билки на България”

Продуктът УОМАНИКСИН можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40 както и на интернет страницата www.biotica.bg.

X