Напишете дума/думи за търсене

Фицата „възкресява” музикалните класики на Тодор Колев

Кой е Човекът, който настигна американците, но той самият няма стигане? Гостите на Joy Station ще споделят отговора на този въпрос с Филип Аврамов, Нелко Коларов и група „Акага“ на 4 декември в един сърцат трибют към артиста с „Опасен чар“ Тодор Колев.

Главни герои в този спектакъл на ръба на киното са Музиката и Филип Аврамов, който е възпитаник на Тодор Колев и актьор, чиято вокална имитация човек със затворени очи би могъл да сбърка със студийните записи на Адама. „Искам хората да си спомнят за този човек с любов и на сцената да се случи нещо светло в тези интересни времена на изолация с корона. Тодор Колев, освен че е актьор, е и музикант на световно ниво. Да пресъздам с глас атмосферата на песни, добили шлагерен статус за хиляди българи, е едно от най-големите ми предизвикателства. Но пък нищо голямо не идва от лесни задачи“, споделя Фицата.

На 4 декември ще прозвучат класики като „Фалшив герой“, „Как ще ги стигнем“, „Черно море“, „Жалба за младост“ и „Това е изкуство“, а въздействащите аранжименти са дело на пианиста Нелко Коларов. Невероятните истории на Тодор Колев ще се разгърнат върху духовитите изпълнения на „Акага“, които отдавна са бетонирали статуса си на универсална машина за забавление на родната сцена.
В унисон с противоепидемичните мерки клубът работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на една от големите хранителни вериги, в мрежата на eventim.bg и на място в заведението.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X