Напишете дума/думи за търсене

Чист дом без силни химикали и алергени: сега с Три Био

Грижа за природата или грижа за хигиената?

Превенция на алергии или превенция на инфекции?

Ефективно почистване или нежност за най-малките?

Разбира се, че сте уморени да правите тези невъзможни избори. А добрата новина е, че вече няма да ви се налага. С продуктите на американския бранд Три Био може да имате всичко едновременно: без компромис и без нужда да приоритизирате основни аспекти от домашния си комфорт.

Три Био: суперефективно почистване със силата на природата

Ако до момента сте опитвали да замените силните химически препарати с природосъобразни алтернативи, вие вероятно сте се сблъскали с един основен проблем: колкото по-нежен към здравето е един препарат, толкова по-незадоволително е представянето му по отношение на хигиената.

С Три Био тази тенденция се обръща радикално. Патентованите пробиотични и ензимни формули на марката са създадени така, че да разграждат мръсотията на клетъчно ниво и да оставят повърхностите стерилно чисти. Естествените природни свойства на жизнеспособните култури са едновременно безкомпромисни към замърсителите и нежни към повърхностите: без да алергизират средата и без да застрашават здравето на човека.

Екологичното почистване: ползи за човешкото здраве

Марката Три Био е носител на ECO GREEN сертификат, Еко етикет на ЕС и сертифират за съответствие с регулацията REACH за химическите вещества. Какво на практика означава това, преведено в конкретни ползи за човешкото здраве?

- Висока хипоалергичност. Липсата на агресивни вещества, изкуствени парфюми, оцветители, избелващи агенти, фосфати и т.н. гарантира ефективна превенция на алергиите дори при най-нежните: новородени, малки и подрастващи деца.

Здравословна среда на живот. Екопродуктите на почистване на Три Био не съдържат тежки абразивни вещества, нонилфеноли, хлорни белини, повърхностноактивни вещества и други съставки, които доказано провокират негативна реакция в човешкото тяло.

Превенция на хронични заболявания. Неподходящите препарати за почистване на дома и дрехите са сред основните причинители на тежки хронични заболявания на кожата, респираторната и имунната система. С екопрепаратите на Три Био този риск е сведен буквално до нула, поне по отношение на почистващите препарати като причинител.

По-чист въздух в дома. Добре известно е, че силните химични съставки не остават само по повърхностите: те се изпаряват във въздуха и влизат в организма през дихателната система. Природосъобразните препарати не оставят тежки химически миризми и са 100% безопасни за използване навсякъде, по всяко време.

Всички тези забележителни ползи за здравето са комбинирани с още две основни предимства: нежност към повърхностите и нулев отпечатък върху природата. Защото грижата за здравето е неразривно свързана с грижата към дома, околната среда и бъдещето на нашата планета.

Три Био: продуктов каталог за дома и офиса

Продуктите на Три Био се предлагат в различни разфасовки, подходящи за битови и индустриални нужди. Производителят поддържа богат каталог, покриващ нуждите на всеки вид продстранство, включително:

- Препарати за кухня;

- Препарати за баня и тоалетна;

- Препарати за под;

- Препарати за пране;

- Препарати за килими и тъкани;

- Препарати за отстраняване на миризми;

- Препарати за градина и канализация;

- Козметични продукти и продукти за кожа.

Според функцията на продукта вие може да се насладите на почистване, полиране, ароматизиране, подхранване или защита на повърхността. Всичко това със силата на природата, съчетана с откритията на съвременната наука.

Продуктите на Три Био вече и в България!

Навлизането на марката Три Био в България отваря един качествено нов хоризонт за природосъобразно потребителско поведение. Брандът гарантира отлично съотношение между цена и качество: така че хармонията с природата вече да бъде достъпна и по джоба на всеки.

Ексклузивен дистрибутор на Три Био за страната е Зизито БГ. Еко продуктите могат да бъдат открити както на официалния сайт на вносителя, така и в голяма част от търговската мрежа в страната. Препаратите са налични в множество от добрите магазини за грижа за дома, офиса, детето и домашните любимци.

Защото “био” означава “живот”. Живот за човека, живот за дома, живот за природата.

X