Напишете дума/думи за търсене

Петя Дикова роди. Мъжът й Илиян: Няма да ми стигне един цял живот да те обичам

ТВ водещата Петя Дикова роди своята втора рожба днес. Бебето е момченце, носи името Илиян - на баща си Илиян Любомиров, и е с мерки от 4 140 кг. и 54 см.

Дикова и малкият Илиян се чувстват добре, а щастливата майка и нейното семейство благодариха на екипа на в УМБАЛ „Софиямед“, състоящ се от специалиста д-р Анатолий Дуковски, д-р Валери Нецов - началник на Отделението по акушерство и гинекологията в лечебното заведение, д-р Иван Иванов - анестезиолог, и всички останали специалисти, ангажирани в процеса.

„Г-жа Дикова към момента се възстановява след раждането. Тя и бебето са здрави и се чувстват добре, като предстои до броени дни да бъдат изписани от лечебното заведение“, коментира д-р Дуковски.

На 26-и декември в ефира на БТВ ще бъде излъчен и филмът на тв водещата и горда майка на вече две деца „Направи го сега: Приказка за бъдещето“, посветен на демографската криза в България и нарастващия брой на двойки с репродуктивни проблеми. Той има за цел и да мотивира младите хора да се информират относно последиците от късното вземане на решение за създаване на дете.

Във фейсбук профила си щастливият татко написа:

"Днес се роди нашият син Илиян Илиянов Любомиров. Той също като брат си Александър се ражда истински юнак 4140 г и 54 см.
И Илиян-младши, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на д-р Анатолий Дуковски, д-р Валери Нецов, д-р Иван Иванов и на целия екип на УМБАЛ "Софиямед", които направиха раждането в тази извънредна ситуация леко и спокойно.
Петя, няма да ми стигне един цял живот да те обичам. Благодаря ти, че сбъдваш най-съкровената ми мечта. Преди теб не познавах щастието. Синко, добре дошъл на този свят."

Илиян Любомиров: Сексът е между ушите, а не между краката

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X