Напишете дума/думи за търсене

Луиза, Пипи, Евелин и още куп родни звезди, които чакат бебета

Илиян Любомиров, Петя Дикова и малкият Александър в щастливо уравнение, подсказващо появата на нов член на семейството.

СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ИЛИЯН ЛЮБОМИРОВ ВЪВ ФЕЙСБУК

Истински бейби бум се очаква в светските среди след края на извънредната ситуация. Поне 10 бебета ще проплачат в домовете на известни българи в близките месеци, а до края на годината бройката им вероятно значително ще се увеличи предвид факта, че заченатите по време на пандемията бебета тепърва ще бъдат оповестени.

Петя Дикова е бременна за втори път

Тв водещата Петя Дикова тази година отново ще стане майка. В края на април първородният ѝ син Александър навърши годинка, а преди дни таткото Илиян Любомиров с радост оповести новината, че семейството им ще се увеличи с още един член.

“Винаги най-много съм мечтал да имам свое голямо, сплотено семейство. Благодаря ти, Петя, че си моята сбъдната и сбъдваща се мечта. Благодаря и на Господ, че ще си имаме още едно детенце, плод на чистото ни обичане. Щастлив съм”, написа поетът и тв водещ в профила си във фейсбук. Засега не се знае кога се очаква голямото събитие и какъв ще бъде полът на бебето.

Луиза Григорова и Мартин Макариев очакват син в края на лятото

Малко след 30-ия си рожден ден и третата си годишнина от сватбата актрисата Луиза Григорова ще стане майка за първи път. Тя и съпругът ѝ – режисьорът Мартин Макариев, очакват син, който е второ дете за него. Той вече има момченце от предишна връзка. Новината за очакваната радост Луиза съобщава на мъжа си по телефона, докато той е на снимки в чужбина, а тя – на маникюр. И двамата са щастливи, че очакват син, а пола на бебето Григорова - Макариев оповести пред приятели и фенове с кратко клипче в социалните мрежи, на което пука разноцветни балони, от които падат сини конфети. 

Луиза Григорова ще дали съпруга си Мартин Макариев със син през това лято.

СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЛУИЗА ГРИГОРОВА ВЪВ ФЕЙСБУК
Луиза Григорова ще дали съпруга си Мартин Макариев със син през това лято. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЛУИЗА ГРИГОРОВА ВЪВ ФЕЙСБУК

Весела Бабинова също очаква бебе

Кумата на Луиза Григорова - актрисата Весела Бабинова, също е в щастливо очакване на първото си дете. Тя съобщи новината с шеговит пост в профила си във фейсбук и снимка, на която показва вече наедрялото си коремче.

“Знаех, че през лятото ще съм във форма”, шеговито написа Бабинова. Бебето е плод на дългогодишната ѝ любов с колегата ѝ Владимир Зомбори.

Весела Бабинова също показа бременно коремче наскоро.

СНИМКА: ЛИЧЕН ИНСТАГРАМ  ПРОФИЛ НА  ВЕСЕЛА БАБИНОВА
Весела Бабинова също показа бременно коремче наскоро. СНИМКА: ЛИЧЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ВЕСЕЛА БАБИНОВА

Евелин Костова бременна от петия си братовчед

И актрисата от сериала на Би Ти Ви “Съни Бийч” Евелин Костова е бременна с първата си рожба. Красавицата показа наедряло коремче на снимка с любимия си и кучето им точно в Деня на детето - 1 юни. 27-годишната възпитаничка на НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” и бащата на детето ѝ са заедно от осем години, а в случаен разговор дядото на актрисата, който стриктно следял родословното дърво на семейството, разкрил, че Евелин и гаджето ѝ са пети братовчеди. Това обаче не ги притеснява, а актрисата се шегува, че ако имат поне две деца, те ще са шести братовчеди помежду си. 

Евелин Костова позира с приятеля си и кучето им на снимка, с която съобщава новината, че е бременна.
СНИМКА: ЛИЧЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ЕВЕЛИН КОСТОВА
Евелин Костова позира с приятеля си и кучето им на снимка, с която съобщава новината, че е бременна. СНИМКА: ЛИЧЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ЕВЕЛИН КОСТОВА

Нанси Карабойчева ще дари волейболиста Добромир Димитров

с първо дете

Първи наследник тази година се очаква да проплаче и в семейството на Мис България 2013 г. Нанси Карабойчева и съпруга ѝ - волейболиста Добромир Димитров. Засега обаче само най-близките им знаят пола на бебето, защото родителите го крият от суеверие. А и първите месеци от бременността на Нанси не били от най-леките и приятните – прилошавало ѝ доста и не можела да хапва почти нищо.

“Свалих 9 килограма, което е малко парадоксално за една бременност, но вече съм доста по-свежа и си хапвам нормално”, разказва Карабойчева за в. “24 часа” наскоро. Сега обаче е добре и в трепетно очакване на лятото, когато ще прегърне рожбата си. 

Нанси Карабойчева и Добромир Димитров позират с ехографска снимка на бъдещата си рожба.
СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ
Нанси Карабойчева и Добромир Димитров позират с ехографска снимка на бъдещата си рожба. СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Ася Капчикова ще има близнаци

Моделката Ася Капчикова скоро ще държи в ръцете си не едно, а две бебета. Тя успява дълго да запази голямата тайна и избра Деня на детето, за да оповести благата вест в профила си в социалните мрежи.

“Чувствам се истински привилегирована, благословена и докосната от Бог... Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци!”, написа в инстаграм Капчикова. Преди време тя бе гадже на певеца Криско, но сега и двамата имат свои половинки и свой живот.

Калин Сърменов ще става дядо

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов през тази година ще стане горд дядо. Дъщеря му Дария публикува наскоро снимка, на която позира с наедряло коремче, и признава, че заради състоянието ѝ постоянно е гладна. Дария и съпругът ѝ Александър се ожениха миналата година с две пищни сватби.

Веси Бонева оповести новината за майчинството с видеоклип

Певицата Веси Бонева и приятелят ѝ Явор Велчев - Яви ще станат родители през септември. Двамата не крият и пола на бебето – очакват син. Новината за бременността си Бонева съобщи сама в новото си видео към парчето “Остани”. В последните минути на клипа се вижда, че Веси Бонева поставя ръка върху корема си, откроявайки ясно, че чака първо дете.

Вяра Атова също ще става майка, крие пола на бебето

И поп певицата Вяра Атова пусна нова песен паралелно с новината, че ще става майка. Тя и любимият ѝ Николай Бакалов ще станат родители съвсем скоро, но засега крият пола на бебето. Това обаче не я спира да представи новата си песен “Не търся вина”, чиято музика и текст са на самата изпълнителка. Клипът е сниман на гръцкия остров Миконос. Вяра разказва, че песента е готова от месеци, но извънредното положение в страната е променило плановете ѝ за реализация на проекта по-рано.

Не са малко и бебетата, които са проплакали в звездни фамилии от началото на годината досега. Певци, спортисти, журналисти, актриси вече си припомнят детски песнички и тънкости за справяне с колики, защото или са в ролята на грижовни родители, или са щастливи баби и дядовци.

Дичо и Карина преди три дни станаха родители на втора дъщеря

Певецът Дичо и половинката му Карина прегърнаха на 12 юни новата си рожба. Новината бе съобщена от щастливата майка, която написа във фейсбук: “Да кажем здравей на Тина, бебето, което може да напише книга за живота си, преди да се роди!” Двамата вече имат 5-годишна дъщеря – Ариел, която тръпнеше в очакване да стане кака. А певецът наскоро се пошегува пред в. “24 часа”, че ще се научи да шие роклички с увеличаването на женското царство в дома му. 

Дичо, Карина и Ариел позират за фотосесия с бременното коремче на Карина. Вчера на бял свят се появи и Тина.
СНИМКА: СИМОН ВАРТЕРЯН
Дичо, Карина и Ариел позират за фотосесия с бременното коремче на Карина. Вчера на бял свят се появи и Тина. СНИМКА: СИМОН ВАРТЕРЯН

Илияна Раева с две внучки за месец и половина

2020 година определено ще бъде една от най-щастливите за шефката на федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева и съпруга ѝ - новия шеф на “Левски” Наско Сираков. Може спортните събития да не са в изобилие заради пандемията от коронавирус, но пък в дома им кипи от щастие и благодат. Все пак в семейството им проплакаха две бебета само в рамките на месец и половина. След като на 27 октомври 2016 г. двамата усетиха за първи път тръпката да станат баба и дядо, когато на бял свят се появи малката Илиана, сега и двете им дъщери – Виолета и Славеяq ги дариха с по още една внучка. На 11 март по-голямата сестра – Славея, даде живот на малката Емили. За нея и годеника ѝ това е първа рожба. С второ дете пък се сдоби Виолета, която на 1 май роди Асиана и така окичи първородната си дъщеря Илиана с титлата кака. 

Илияна Раева позира с трите си внучки, две от тях се родиха съвсем скоро.
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ИЛИЯНА РАЕВА ВЪВ ФЕЙСБУК
Илияна Раева позира с трите си внучки, две от тях се родиха съвсем скоро. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ИЛИЯНА РАЕВА ВЪВ ФЕЙСБУК

Лора Караджова стана мъжка майка

След като вече е майка на 5-годишната Ариел, певицата Лора Караджова държи в прегръдките си и момче – Матео. В средата на май тя дари с дете любимия си - диджея Марсел Рохас. Новината за щастливото събитие Лора съобщи в профила си в инстаграм, като дори посвети стихотворение на повода. 

Лора Караджова показа на феновете си казър от първата разходка с новородения Матео.
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЛОРА КАРАДЖОВА ВЪВ ФЕЙСБУК
Лора Караджова показа на феновете си казър от първата разходка с новородения Матео. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЛОРА КАРАДЖОВА ВЪВ ФЕЙСБУК

Аня Пенчева с втори внук

На 5 февруари актрисата Аня Пенчева отново стана баба на момче. Синът ѝ Ангел Караньотов и приятелката му - красивата дрифтърка Ива Русинова, я дариха с втори внук на име Борис. Пенчева вече познаваше чувството да бъде баба - на сина на Петя Дикова, Александър. Тази година отборът на внуците ѝ ще се увеличи с още един член – отново рожба на Петя Дикова.

Божидар Искренов – Гибона има внук

Радостта на народа – Божидар Искренов – Гибона вече има нова титла – дядо. На 30 март неговата дъщеря Настася роди момченце в САЩ, където живее. Тя публикува новината в профила си в инстаграм и се пошегува, че със съпруга ѝ обмисляли да кръстят бебето Корона на пандемията COVID-19, в която малкият се роди. Все пак бебето носи по-традиционното име Хенри.

Цвета Караянчева с второ внуче

На 19 март председателката на Народното събрание Цвета Караянчева стана баба за втори път. Дъщеря ѝ Калина я дари с внук, когото кръстиха Илия – на съпруга на Караянчева. Те вече имат и внучка – Теодора.

Лидия Инджова роди на 29 февруари

Актрисата от сериалите “Дяволското гърло” и “Съни Бийч” Лидия Инджова добави към ролите си най-важната – тази на майка. На 29 февруари тя роди момченце, което кръсти Мартин. Лидия и таткото на бебето Филип от години живеят в Брюксел, където е роден и малкият им наследник.

Дидо от Д2 има син

Отскоро отборът на звездните татковци е с още един член – Дидо от групата Д2. През април любимата му Юлия Кулиш го дари със син – Давид. Това е първородно дете за Дидо и втори син за Юлия. Тя вече има 10-годишно момче – Игор, от предишна връзка. 

Дидо и Юлия наскоро показаха новородения си син Дейвид.
СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ЮЛИЯ КУЛИШ
Дидо и Юлия наскоро показаха новородения си син Дейвид. СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ЮЛИЯ КУЛИШ

Внучката на Тодор Колев роди Джейна

Ако Тодор Колев беше жив, на 5 май щеше да стане прадядо на малката Джейна. Внучката му – актрисата Теодора Кулева, стана майка в София. До миналата година със съпруга ѝ Джоузеф Гуд живееха във Великобритания.

Боби Ваклинов стана татко на момче

На 8 март бившият репортер на тв шоуто “Господари на ефира” – Боби Ваклинов, стана татко за първи път. Неговата любима Силвия роди малкия Валери Ваклинов, който Боби вече показа в социалните мрежи как разхожда навън.

Евгени Будинов има дъщеря

Белла е новото попълнение в семейството на Евгени Будинов и съпругата му Мариела. Тя проплака на 20 февруари и вече има голям батко, който да я закриля – 6-годишния Александър.

Роди се внук на Илия Павлов

Още в първите дни на годината първата си глътка въздух пое внукът на Илия Павлов. Бебето се е родило в Дубай, където майката Венцислава живее със съпруга си Тарек Микнас и първородната им 4-годишна дъщеря - Алба.

12 бебета в Нова тв за година

На 30 април две нови бебета проплакаха в екипа на Нова тв. Операторът Явор Анков стана баща на момиченце - Пламена, а малко по-рано същия ден колегите му журналистката Ина Гълъбова и Кирил Тасев станаха родители за втори път - на малката Бояна Тасева. Пламена и Бояна са 11-о и 12-о бебе в екипа на Нова тв за последната година.

С тази снимка Теодора Кулева съобщи новината за раждането на малката Джейна.
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ТЕОДОРА КУЛЕВА В ИНСТАГРАМ
С тази снимка Теодора Кулева съобщи новината за раждането на малката Джейна. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ТЕОДОРА КУЛЕВА В ИНСТАГРАМ
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X