Напишете дума/думи за търсене

Наум Шопов направи съвършения подарък на своите момичета

Източник: instagram.com/shopov/

Идват светли празници. Онзи момент от годината, когато да се събереш със семейството, е необходимост и най-прекрасно усещане.

Днес сме на гости на любим български актьор. Наум Шопов стана известен с таланта и ролите си, но често е обект на интерес и заради своето семейство – красивата си половинка Тея и тяхната малка дъщеричка Амая.

Източник: instagram.com/teaminkova/
Източник: instagram.com/teaminkova/

За Наум, както и за всички актьори по света, годината беше неочаквана и пълна с предизвикателства. Актьорът обаче е щастлив, че през този период има възможност да бъде със семейството си и заедно да прекарват повече време у дома. И както при повечето семейства по света, домашното огнище символично днес е сменено от... домашния телевизор. Мястото, което ни събира, разсмива, информира и вдъхновява. В дома на Наум и Тея това е почти сакрално място. Като човек на изкуството талантливият актьор и медик има високи изисквания за функциите и качеството на своя телевизор.

Оказва се, че The Frame - новият лайфстайл телевизор на Samsung, отговаря на изискванията на двойката, защото е много повече от телевизор. Той неслучайно носи името The Frame (пр.англ. „Рамката“). Телевизорът на Samsung предоставя достъп до една уникална база данни с произведения на изкуството – картини и фотографии от световнопризнати автори. Така, когато е изключен, той не е просто „черна кутия“ в центъра на стаята, а картина от парижка или виенска галерия. Има дори опция да бъде поставен на стойка, плътно до стената, така че да се впише фино в останалите визуални елементи наоколо, или да се постави на специална стойка под формата на триножник-статив. Наум Шопов държи на красивия дизайн в дома си, а The Frame не просто пасва на неговия интериор перфектно. Телевизорът допринася за елегантния почерк в дома му.

Освен за удоволствие и релакс The Frame e идеален и в работното ежедневие у дома. Мulti View функцията осигурява безкрайни възможности за разделяне на екрана и преглеждане на различни типове съдържание едновременно. А чрез Remote Access информация на лаптоп или персонален компютър може да бъде обработвана през екрана на телевизора. Но да се върнем към свободното време…

Благодарение на виртуалния Art Store на Samsung Наум и половинката му имат достъп до повече от 1200 дигитализирани произведения на изкуството от колекциите на световни музеи и агенции като например Прадо, Албертина, Ермитажа, Magnum Photos и Lumas. Те обичат да показват на дъщеря си картини и заедно да „пътуват“ в света на изкуството. Това е техният красив начин да бъдат заедно и да превърнат и своите делници в празник.

Невероятно! Вече избираш телевизор според това какъв човек си - прочетете повече по темата.

X