Напишете дума/думи за търсене

Грешки при поставяне на филър в устните

Поставянето на филър в устните не е лесна работа. Много хора обаче се захващат с нея и обикновено получават този резултат – подути устни, без изразен контур, миграция на филър, неравномерности и „възли“, които се усещат при допир и целувка.

Идеята на корекцията си хиалуронова киселина е натурално излъчване и нежно запълване на обема. Устните трябва да се изграждат с много внимание към детайла и прецизна техника.

В следващите два снимки виждате как естетичният дерматолог от Хил клиник д-р Лидия Ванеска поправя грешката от неправилното инжектиране. Първо, тя разгражда поставения филър (с помощта на ензима хиалуронидаза), а в последваща процедура оформя, отново чрез поставяне на хиалуронова киселина, максимално естествени устни. Умереното, хармонично подчертаване на устните с красив обем и изразен контур е въпрос на умения и естетика, на правилна преценка и подходящ метод на поставяне, при който филърът не мигрира и не се събира на топчета, не деформира зоната по неестествен начин, няма хиперкорекция.

Другото голямо преимущество в работата на д-р Ванеска е използването на канюла с тъп връх за въвеждане на хиалуроновия продукт и предефиниране на формата и обема. Тя е може би единствената дерматоложка в страната, която работи по този метод. Ползването на канюла е по-безопасно, по-комфортно, с минимализиран риск от синини или кървене.

В практиката си всички естетични лекари в Хил клиник използват само висококачествени филъри от престижни марки и знаят как да ги поставят. В конкретния случай д-р Ванеска е ползвала Teosyal Kiss - биосъвместим и резорбируем продукт на Teoxane, с трайност 6-12 месеца.

Сега вече знаете разликата между високия професионализъм и естетичните процедури, направени без достатъчна експертиза.

Екипът на Хил клиник е на разположение, за да предложи час за вашата процедура за поставяне на филър в устните или да направи корекция на вече лошо поставен дермален пълнител на 02 439 3131.

X