Напишете дума/думи за търсене

Какво е хотуайфинг в секса?

Хотуайфинг е термин, който може да се отнася за всяка жена, чийто съпруг чувства, че тя е достатъчно секси, за да привлече други мъже. В света на по-разкрепостените сексуални практики това означава, че съпругът желае да има някакво ниво на плътско взаимодействие между жена му и друг мъж.

Докато концепцията за чужд мъж, който целува и прави любов с омъжена жена, обикновено се смята за извън общоприетата норма на обществото, хотуайфингът е фантазия, която имат и двата пола. Изследванията показват, че много господа фантазират как гледат съпругата им, която се отдава на някаква сексуална активност с друг мъж.

Кои са начините, по които хотуайфингът може да бъде забавен, вълнуващ и полезен за двойката?

1. Позволява на жените да изпълняват най-смелите си сексуални фантазии
Много двойки имат сексуални фантазии за издигане на връзката си на по-перверзно ниво. Хотуайфингът е един от начините да изразите себе си, като в същото време си прекарвате добре.
Изследванията показват, че много двойки имат фантазии за хотуайфинг, но повечето от тях не ги споделят помежду си, защото се страхуват от мнението на партньора си за тях. Следователно, едно от предимствата на този нов тренд в секса, особено за жените, е материализирането на фантазиите им.

2. Осигурява свобода на жените
Съпругата получава свободата да се наслаждава на компанията на различен представител на другия пол. Много омъжени жени биха искали да се насладят на компанията на мъже, различни от своите съпрузи, но нямат този шанс, не и без последствия за връзката си. Когато мъжът даде благословията на благоверната си да бъде в компанията на други мъже, тя може да се наслади на този нов вид интимност.

3. Освобождава жените от ревността на техните мъже

Ревността е една от основните причини, поради които много връзки се провалят, а несигурността е фактор, допринасящ за много разногласия и скъсвания. Хотуайфингът може да помогне на мъжа да се освободи от чувството му на ревност и когато той дава свободата на жена си да бъде такава, каквато иска, тя знае, че съпругът й мисли доброто, което й помага да му се доверява повече.

4. Увеличава доверието и комуникацията в отношенията
Връзките се изграждат на доверие и комуникация. Ако искате щастливи, трайни отношения, трябва да сте сигурни, че се разбирате и си давате шанс и свобода да бъдете себе си.
Преди една двойка да започне да се гмурва в по-дълбоките дебри на секса, и двамата партньори трябва да са единодушни, че искат да направят това. Този тип отворени и честни разговори увеличават доверието и комуникацията между двойката и ги сближават.


5. Кара жените да се чувстват красиви и желани
Благодарение на хотуайфинга мъжът ще почувства, че има най-горещата и секси жена на земята, а желанието на всеки господин е да има жена, която е мечтата на друг негов събрат. Хотуайфингът дава на мъжете перфектния шанс да оценят колко красива и желана е тяхната нежна половинка, което обикновено служи за увеличаване както на любовта му, така и на уважението му към нея.

6. Повишава увереността
Този тренд дава възможност на жените да изразят себе си. Когато една жена знае, че има подкрепата на мъжа си, за да прави каквото пожелае, тя се чувства страхотно, което помага да повиши самочувствието й.

7. Увеличава интимността
Хотуайфингът дава на двойката идеалния шанс да придобият важни знания за себе си и един за друг, които могат да помогнат за увеличаване на близостта. Новите приключения и голямото разнообразие от възможности задълбочават връзката.

8. Осигурява по-голямо чувство на сексуално удовлетворение както за съпруга, така и за съпругата
Хотуайфингът създава перфектна платформа за постигане на физическо удовлетворение. Жената може да прекарва качествено време с мъже, които я интересуват, което утолява жаждата, която при по-традиционните бракове може да доведе до афери и изневяра.

Рогоносец 101 – необичайната мода в секса

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X