Напишете дума/думи за търсене

През колко време се прави лазерна епилация

Източник: Pixabay

Обезкосмяването би могло да се превърне в същински кошмар за дамите, та дори и господата. То няма край, а колкото и да се стараем да премахнем напълно порасналите косъмчета, все ще се намерят още няколко, които да ни дразнят. Доста хора все още предпочитат самобръсначката, която вече се счита за остарял метод да се сдобием с гладка кожа. Необходимо е да я използваме постоянно, което е сериозен ангажимент, а и ефектът й върху кожата не е особено благоприятен.

А може да заложим и на по-иновативни методи за епилация, за да постигнем траен резултат. Лазерното обезкосмяване е сред най-добрите начини да се радваме на постоянно гладка кожа, разполагайки и с повече свободно време в ежедневието. Подготовката за плажа повече няма да е свързана с болезнени процедури в близкия козметичен салон, а освен това ще сме винаги в готовност да облечем любимата си къса рокля, без да се тревожим, че не сме се обезкосмили.

Ефективна ли е лазерната епилация

Тя се отличава със своята изключителна трайност и отлични резултати. Нейният ефект е видим още с първата процедура, която може да се приложи за различни зони от тялото: триъгълник, ръце, лице, подмишници, крака и дори цяло тяло. Този вид обезкосмяване не е свързано с болезнени усещания, а само с лек дискомфорт, който е напълно търпим и отшумява за часове. Все повече мъже и жени се убеждават в ефективността на съвременната лазерна епилация, която се извършва с помощта на модерни уреди и от опитни специалисти.

През колко време се прави

За да бъде ефектът от обезкосмяването с лазер пълен, трябва да се извършат около осем процедури, които се планират през четири до осем седмици. По този начин резултатът се затвърждава, а повторната поява на премахнатите косми става все по-рядка. Когато запазвате своя час за лазерна епилация, се уверете, че в студиото работят компетентни дерматолози и че са налице модерни апарати с доказана ефективност и минимални рискове за поява на странични ефекти от процедурата.

За кои зони от тялото е подходяща

Всяка една зона от тялото би могла да бъде обезкосмена с помощта на лазерната епилация:

- Брадичка и лице;

- Интим зона;

- Ръце и подмишници;

- Крака;

- Гръб и гърди (при мъжете).

Тъй като няма доказани рискове за извършването на процедурата по време на бременност, тя е подходяща и за бъдещите майки, при които хормоните оказват голямо значение по отношение на излишното окосмяване. Осигурете си гладка кожа за по-дълго време и забравете за досегашните методи за отстраняване на излишните косми.

X