Напишете дума/думи за търсене

Актрисата Райна Караянева „оплетена“ в паяжината на красотата

Поставянето на дерматологични лифтинг конци прилича на оплитане на фина подкожна мрежа от резорбируеми нишки. Моделиращият ефект е видим веднага, а с течение на времето зоната осезателно „се събужда“, кожата става по-еластична, по-стегната, с по-равномерен тен.

Изключително красивата Райна, която често наричат „българската Бела Хадид“, никога не е пробвала вълшебството на конците до деня, в който пристъпва за първи път кабинета на д-р Лидия Ванеска в Хил клиник. Дълго чаканата консултация е свързана с желанието й да изравни извивката на двете си очи, тъй като дясното има вродена минимална асиметрия. Райна има опасения, че традиционната хирургия ще остави видим белег, а и се страхува от перманентна корекция, която може да се размине с очакванията й. Затова избира фина промяна чрез лифтинг конци, които се въвеждат с микротънка игла през две симетрични точки. Освен ефекта foxy eyes, д-р Ванеска поставя и хиалуронови конци за скулптуриране на лицето и превенция на отпускането.

Лифтингът е много деликатен и не променя чертите, а само подчертава овала и засилва контура на скулите. Резултатът е много естествен и Райна се харесва още с първия поглед в огледалото след процедурата. Ето какво сподели тя:

„Отидох с желанието да се повдигне цялостно едното ми око, което винаги е било леко паднало. За професията ми е важно да изглеждам еднакво добре и в двата си профила, а винаги съм избягвала дясната си страна. Хирургическата намеса никога не ми е звучала привлекателно. Затова се спряхме на хиалуронови конци Aptos. Самата процедура е кратка, при мен бяха достатъчни 20 минути. Д-р Ванеска първо почисти лицето, постави упойка и след това сложи самите конци. Нямаше болка нито по време, нито след тредлифтинга. Няма никакъв възстановителен период, веднага се върнах към обичайното си ежедневие. Без каквото и да е прекъсване продължавам със снимките. С нетърпение очаквам скорошната поява на „Завръщане 2“ на Ники Илиев, в който участвам с Башар Рахал, Орлин Павлов, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов.“

Д-р Лидия Ванеска е международен тренер на Aptos и познава до съвършенство изкуството на тредлифтинга. Тя работи с различни като структура и състав лифтинг и мезоконци. Една част са предназначени за по-зряла кожа с по-сериозни корекции, а другата за обща ревитализация и подмладяване. При Райна тя избира конците с добавена хиалуронова киселина, които осигурява повече свежест и по-бързо се адаптират към кожата. Резултатът е моментален – овалът се укрепва, подобряват се тонусът и блясъкът. Освен постигането на видим лифтинг, процедурата има продължаващ във времето антиейдж ефект.

„Райна има нежна красота, която само исках да подчертая. Извивката на окото, която постигнаме с помощта на конците Aptos, е умерена и много й отива. Компенсирахме успешно леката асиметрия, която произтича от вродената разлика в костната структура. Хиалуроновите конци пък въведохме за деликатно структуриране на лицето и съхраняване на младостта на кожата. При Райна не се налага силен лифтинг, но при нужда и при по-възрастни пациенти, бихме могли сериозно да повдигнем и моделираме лицето. Конците са чудесна и ефективна алтернатива на класическата пластична хирургия.“

Поставянето на конци стимулира производството на така ценния за младостта ни собствен колаген. Самото въвеждане ускорява микроциркулацията, което уеднаквява тена и кара лицето да засияе. Биорезорбируемите конци се въвеждат бързо и безболезнено, нямат дълъг възстановителен период и не се напипват при допир. Те са фантастична процедура за хора, които имат нужда от лифтинг и подмладяване, но не се решават на пластична операция.

За повече информация и записване на час: 02 439 3131, hillclinic.com

X