Напишете дума/думи за търсене

"Малката мечтателка" мечтае да четем повече книги

Тази пролет телевизионната водеща, художник, писател и инфлуенсър  Константина Живова радва и най-малките с новото си амплоа на автор на детски книжки. Новата ѝ книга “Малката мечтателка в бонбонения град” е посветена на децата, тяхното възприятие за света и усещането им за цветовете.

“Малката мечтателка в бонбонения град” не е просто книга. Това е кауза, която авторката взема присърце. Нейната цел е да обърнем повече внимание на възприятията на нашите деца, на техните емоции, на техните мечти. Чрез цветове, разговори и много рисуване тази кауза ще продължи с различни събития посветени на децата и техните родители, а книжката ще се превърне в поредица.

Някои от най-популярните майки онлайн вече имаха възможността да се запознаят отблизо с книгата и да споделят мнението си за нея в Instagram видео. Инфлуенсърите, сред които Александра Петканова, Теа Минкова и Евгения Джаферович, също се обединяват около каузата на “Малката мечтателка в бонбонения град”, а именно - да четем книжки с децата си, да играем с цветове и така заедно да опознаваме света.

Образът на Малката мечтателка се ражда натурално. Запленена от рисуването и вдъхновена от опита ѝ като майка на две прекрасни момичета, Константина създава своята малка героиня, която бързо се превръща в любимка на много деца и техните майки. Сега любовта към писането, вдъхновено от най-малките, въвежда авторката в света на детските книги. А Мечтателката оживява на страниците на красивата книжка - от момиченце, рисувано винаги в гръб, тя вече свети в пълния си блясък, впускайки се в едно невероятно бонбонено приключение.

“Малката мечтателка в бонбонения град” ще бъде налична във всички големи книжарници и търговски обекти от началото на май месец.

Константина Живова е телевизионен водещ, художник, писател, инфлуенсър, продуцент и горда майка на две деца. През 2015 година тя написва първия си любовен роман “Завинаги”, който успява да обиколи света. След това започва да рисува професионално под псевдонима INLY. Реализира три изложби и в колекцията си вече има над триста нарисувани картини.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X