Напишете дума/думи за търсене

Как се справят с разбитото сърце различните зодии



7. Дева
Девите са много аналитични по природа и вероятно ще знаят предварително, че раздялата е на път. Но те никога няма да молят и да плачат партньорът им да се върне при тях; те са твърде горди, за да го направят.

8. Везни
Везните наистина не са щастливи без половинка. Те ще бъдат наранени, но това ще бъде смесено с неудобство от унижението в очите на техния социален кръг.

9. Риби
Ако реалният живот няма да им даде това, от което се нуждаят, те ще заменят света на мечтите си там, където винаги са щастливи. Те са добри в това да бъдат на правилното място в точното време, така че новият романс ще се случи с много малко усилия.

10. Овен
Хората от тази зодия са едни от най-силните хора, които някога ще срещнете. Но когато им се разбие сърцето, те изпитват много несигурност и отчаяние, но никога няма да го покажат.

11. Стрелец
Въпреки че Стрелецът е изключително независим, когато разбият сърцето му, той никога няма да покаже болката си. Той е експерт в прикриването на мъките си.

12. Близнаци
Близнаците са доста егоистичен и повърхностен знак и те вярват, че проблемът е в този, който се е разделил с тях. И че са изцяло невинни. Те просто ще търсят някой друг, който е по-добър от последния и по-достоен.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X