Напишете дума/думи за търсене

блог

;
Румяна Босева-Luluto: Костният бульон е най-доброто лекарство, което познавам

Румяна Босева-Luluto: Костният бульон е най-доброто лекарство, което познавам

Няма да крия, тя е един от най-близките ми хора. Запознахме се покрай интервю, което й взех за сп. „Всичко за жената“ и оттогава не сме се деляли за дълго

Мира Петрини: Да си сготвите типична френска вечеря, е доста лесно всъщност (+рецепти)

Мира Петрини: Да си сготвите типична френска вечеря, е доста лесно всъщност (+рецепти)

„Първоначално дойдох във Франция преди 19 години със стипендия, за да мога да работя по аспирантурата си. След три години, през които пътувах редовно между Париж и София

Дани от Cooks and Bakes: Бабите ми ме научиха на любов към добрата храна (+рецепти)

Дани от Cooks and Bakes: Бабите ми ме научиха на любов към добрата храна (+рецепти)

Рядко приготвям нечия чужда рецепта по два пъти. Ако се получи от първия път – чудесно, успяла съм. Ако не се получи, не съм успяла и по-добре да пробвам с друга

Здравословни фъстъчени капки

Здравословни фъстъчени капки

Познавате Габриела Цулин от нейния прекрасен кулинарен блог, а преди време сме ви срещали с нея и с някои от нейните изкусителни рецепти. Габи издаде първата си кулинарна книга със здравословни кето

Таня от "Вкусното ми хоби със страст и любов": Препеченото кокосово масло е пристрастяващо (+рецепти)

Таня от "Вкусното ми хоби със страст и любов": Препеченото кокосово масло е пристрастяващо (+рецепти)

За нашия екип е чест, че да ви запознаем с прекрасната Таня Донева. Тя е не само отличен кулинар и изтънчен естет, тя е красива, светла и позитивна и ние от сърце ви желаем повече срещи със слънца

Нели от Food for the soul: Започнах да готвя след потресаващ опит да впечатля мъжа си със спагети

Нели от Food for the soul: Започнах да готвя след потресаващ опит да впечатля мъжа си със спагети

Нели е един от първите кулинарни блогъри у нас. Нейната пълна с вкусотии и оригинални идеи виртуална кухня, наречена Food for the soul, е спретната, уютна

Катерина от Sugarmouse: Немската палачинка е божествена за закуска (+рецепти)

Катерина от Sugarmouse: Немската палачинка е божествена за закуска (+рецепти)

Сигурно сте попадали на нейния блог Sugarmouse. Той е като захарната къщичка от „Хензел и Гретел“ - накъдето и да се обърнеш, ти става сладко върху небцето

В кухнята на Миш-маш: Около Жана ухае на месце, пукани чушлета и тортата на баба (+рецепти)

В кухнята на Миш-маш: Около Жана ухае на месце, пукани чушлета и тортата на баба (+рецепти)

Нейният кулинарен блог има огромен брой последователи. Жана Душкова-Васева предлага непретенциозни, но вкусни и лесни рецепти, с продукти, които може да намерим навсякъде и за които не е нужно да

Ирина Купенска - момичето, което се изкачи до световната кулинарна сцена (+рецепти)

Ирина Купенска - момичето, което се изкачи до световната кулинарна сцена (+рецепти)

През последните десет години бяха създадени десетки кулинарни блогове в българското виртуално пространство. Някои от стопаните на тези ароматни адреси успяха да кривнат изцяло в посока на кулинарното

Светът (е) в краката й - историята на един пътешественик

Светът (е) в краката й - историята на един пътешественик

Когато пътуват, разхождат се, посещават места и събития, хората обикновено зяпат нагоре – с очакването, че в тази посока са интересните неща и гледки. Хрумвало ли ви е обаче

X