Напишете дума/думи за търсене

гхи

;
Как да готвим бързо и вкусно в уок (+видео)

Как да готвим бързо и вкусно в уок (+видео)

Уокът е куполовиден тиган, който обикновено се използва за готвене на китайска кухня и стир фрай (бързо пържене). Той изисква по-малко мазнина и разпределя топлината равномерно

Да си направим гхи у дома

Да си направим гхи у дома

В Индия гхи е златната храна, която присъства не само в кулинарията, но и в повечето религиозни ритуали. Маслото гхи обаче се цени широко по целия свят

д-р Атанас Михайлов съветва как да бъдем по-здрави

д-р Атанас Михайлов съветва как да бъдем по-здрави

Потвърден е фактът, че натрупаните в нашия организъм токсини са причина за болки, отслабване на имунната система, поява на различни болести, умора. Невъзможно е да избегнем попадане на отровни

X