Напишете дума/думи за търсене

Анастасия Ингилизова: Искам Господ да продължава да ми казва: "Обичам те, с теб съм!"

Анастасия Ингилизова

В период от живота ми съм, в който се търся. От една страна има едно дете, а от другата - една много тъжна жена. Но името ми значи възкресение и винаги възкръсвам на сутринта. Това разказа пред Мариян Станков - Мон Дьо в "Неделята на Нова" актрисата Анастасия Ингилизова. 

Станала актриса благодарение на дядо си. В детството й имало период, в който родителите й работили в чужбина и за нея се грижели баба й и дядо й. Един ден дядо й й казал, че е много артистична. Имало конкурс за рецитиране на стихотворения, той я накарал да научи едно и отишли на конкурса. Това бил първият път, в който Анастасия Ингилизова се качила на сцената.

"Като се поклоних на публиката и си казах, че искам винаги да съм на сцената. Това не се е променило и до днес", разказа тя.

Тя призна, че няколко пъти в личния си живот се е чувствала на дъното. Това са били моменти, в които си е задавала въпрос дали ще се справи сама с отглеждането на едно дете, а после - на две. 

"Тогава за секунда, за миг съм била на дъното. Тогава, когато погледна родителите си в очите, се чувствам провалена, защото те са двамата заедно и правят всичко за нас, да сме добре", сподели Ингилизова, която има две момчета. Баща на по-голямото е актьорът Деян Донков, а на по-малкото - Христо Петков, който също е актьор. И с двамата тя била в добри отношения.

Заедно със сина си Деян
СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ
Заедно със сина си Деян СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

"Нали трябва да даваш свобода, да даваш любов, да обичаш някого заради тъмните и светлите му страни, обаче се оказва, че не е така. Правиш това, но се оказва, че си глупак. Оказва се, че трябва да мислиш повече за себе си, да се правиш, че нещо не те обижда - как си играл или каква домакиня си. Тогава моят въпрос е - какво трябва да правиш, за да не бъдеш наранен и ти да не нараняваш в любовта", попита Ингилизова и добави, че си е тръгвала от една връзка, когато е трябвало да направи компромис с душата си.

Анастасия Ингилизова в "След дъжда" на театър "Българска армия"
Анастасия Ингилизова в "След дъжда" на театър "Българска армия"

"Има моменти, в които скърбя за моя живот. Просто имаш чувството, че всичко, което правиш е грешно, че не е достатъчно. Но аз не задълбавам в лошото", каза още тя и обясни, че тези моменти са свързани с това как да бъде по-добра майка и по-добра дъщеря, въпреки, че синовете й всеки ден й казвали, че е най-добрата майка.

"Искам Господ да продължава да ми казва: "Обичам те, с теб съм!", каза на финала Ингилизова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X