Напишете дума/думи за търсене

Пигментните петна намаляват с -75% заради суперсъставка

Хиперпигментацията e едно от неприятните състояния на кожата, което се изразява в по-тъмни участъци и петна. Тя може да засегне някои участъци по кожата, а понякога – и цялото тяло.

Писали сме и преди за проблема, както и за решението му, но в този период от годината е важно да си припомним за него. След като сме се радвали безметежно на слънчевите лъчи в продължение на няколко месеца, е време да погледнем към лицето си с повече грижа. При някои хора слънчевите петна са ясно изразени и вероятно вече са се появили. Те най-често излизат по ръцете и по лицето. При други продължителното излагане на слънце се отразява малко по-късно. За тях се препоръчва да вземат превантивни мерки, за да не изпитат ефекта от лятото, когато вече ще е късно да противодействат.

Козметичната индустрия предлага разнообразни опции за грижа против хиперпигментация. Уви, голяма част от тях не са особено ефективни, защото този дерматологичен проблем е сред най-упоритите.

Миналата година екипът ни тества няколко продукта, в резултат на което ви препоръчахме серията на Eucerin срещу хиперпигментация. Оказва се, че неслучайно Anti-Pigment на Eucerin са едни от най-успешните и популярни козметични продукти в света за борба с този проблем.

Тази година се зарадвахме да открием, че Anti-Pigment серумът е с нова, усъвършенствана опаковка. Тя допринася не само за по-удобното му нанасяне, но и за това да бъде абсорбиран от кожата по-бързо и по-успешно. В новата опаковка с един контейнер активните съставки на двата основни серума във формулата се съхраняват и комбинират още по-добре в готовност за употреба.

Голямото предимство на серията пред всички други, създадени за този проблем, е основната му активна съставка. Ексклузивният Thiamidol намалява интензитета на пигментните петна до -75% за до 12 седмици, като първите резултати са налице само след две седмици редовна употреба. За 10 години учените на Beiersdorf тестват 10 000 съединения за ефикасност и толерантност към кожата. Единствено Thiamidol показва нужната комбинация от ефективност върху пигментиралите зони при човешка кожа (а не върху гъбни ензими, както се тестват повечето подобни съставки) и много добра поносимост при всеки тип кожа.

Наред с това, употребата на продукти, съдържащи Thiamidol, предотвратява повторната поява на петната. Серумът оставя кожата сияйна и добре хидратирана, тъй като патентованата съставка Thiamidol се допълва от хиалуронова киселина, която привлича и задържа хидратация, за максимален ефект. Емулсията с лека текстура и приятен аромат е наслада за кожата и ще бъде една от най-приятните части във вашата ежедневна рутина.

Пигментните петна не са опасни за здравето, но имат негативен психологически ефект и могат да повлияят дълбоко емоционалното състояние и самочувствието на хората. По време на своите дерматологични проучвания относно серията Anti-Pigment Eucerin работи с хора с всякакъв тип и тон кожа, от скандинавските страни до Африка. Всички те се вълнуват изключително много от резултатите в борбата с пигментацията, които тестваните от тях продукти показват. Така чрез своите изследвания и иновации Eucerin променя живота на много хора.

А това са останалите продукти в серията Anti-Pigment от Eucerin:

Eucerin Anti-Pigment Дневен крем SPF30 – с Thiamidol® и слънцезащитни филтри;

Eucerin Anti-Pigment Нощен крем – подпомага обновяването на клетките на кожата през нощта с помощта на Декспантенол;

Eucerin Anti-Pigment Спот коректор – за локално нанасяне върху петната.

Eucerin Anti-Pigment Серум с двойно действие се използва върху добре почистена кожа сутрин и вечер, препоръчително преди дневния и нощния крем от същата серия, за да подпомогне тяхното действие. Допустими са 4 апликации на продукти, съдържащи Thiamidol, в рамките на денонощие.

X