Напишете дума/думи за търсене

„Искам да бъда сама, но с теб“ – писмото, което обиколи света

„Искам да бъда сама, но с теб“ е писмо, което обикали целия свят чрез интернет. Може би една от причините да е толкова популярно е, че е ясно изявление на намеренията (сексуални и несексуални) относно правилата на взаимоотношенията.
Независимо дали се идентифицирате със съдържанието или не, когато го прочетете, разбирате, че вашата истинска сродна душа е човекът, с когото може да бъдете себе си, до края на живота си.

„Искам да съм сама с теб.
Искам да излезеш на бира с приятели, да имаш махмурлук на следващия ден и да ме помолиш да дойда да те видя, защото ти се иска да ме имаш в ръцете си. Искам да говоря с теб в леглото сутрин за всякакви неща,
но понякога и следобед. Искам всеки да прави каквото си иска през деня.

Искам да ми разкажеш за вечерите, в които излизаш с приятелите си. Да ми кажеш, че в бара е имало момиче, което те е гледало. Искам да ми изпращаш съобщения, когато си пиян, само за да ми говориш глупости, само за да си сигурен, че и аз мисля за теб.

Искам да се смеем, когато правим любов. Да започнем да се смеем, защото опитваме нови, глупави неща.


Искам, когато сме с нашите приятели, да ме хванеш за ръка и да ме заведеш в другата стая, защото вече не може да чакаш и искаш да правиш любов с мен точно там. Искам да се опитам да съм тиха, защото другите могат да ни чуят.


Искам да те погълна, за да ме накараш да говоря за себе си и ти да говориш за себе си. Искам да споря кое е по-добро, северното или южното крайбрежие, западното или източното крайбрежие.


Мога само да си представя апартамента на нашите мечти, въпреки че знам, че вероятно никога няма да заживеем заедно. Искам да ми разкажеш за плановете си, въпреки че те не са напълно оформени.

Искам да ме изненадаш, като кажеш: „Вземи си паспорта, да тръгваме“.

Искам да се страхувам с теб. Да правя неща, които никой друг не би направил, защото се чувствам в безопасност с теб. Да се върна в къщата пияна след страхотна нощ с моите приятели. Да вземеш лицето ми в ръцете си, да ме целунеш, да ме използваш като възглавница и да ме държиш много здраво през нощта.

Искам да имаш своя живот, да решиш да отидеш на пътешествие за няколко седмици от прищявка. Да ме оставиш тук сама и отегчена, надявайки се, че ще се появиш във Facebook и ще кажеш „здравей“.

Не искам винаги да бъда канена на твоите партита, както и не искам винаги да те каня на моите. Така на следващия ден мога да ти разкажа за моята нощ, а ти може да ми разкажеш за твоята.

Искам нещо просто, но едновременно сложно. Нещо, което ме кара да се съмнявам, но в момента, в който сте в една стая с мен, всичките ми притеснения да изчезват. Искам да мислиш, че съм красива, да се гордееш, когато обясняваш на другите, че сме заедно.


Искам да ми кажеш, че те обичам и най-вече да мога да ти кажа същото. Искам да ме гледаш как вървя пред теб, за да виждаш бедрата ми да се люлеят наляво и надясно. Да ме накараш да изстъргвам стъклата на колата през зимата, защото начинът, по който тялото ми се мърда, те кара да се усмихваш.


Искам да правя планове, без да знам, че някога ще ги изпълним. Да сме в честни отношения. Искам да бъда това момиче, с което искаш да останеш. Искам да продължаваш да имаш желание да се гавриш с други момичета, но да ме търсиш в края на нощта. Защото искам да се прибера с теб.


Искам да съм тази, с която правиш любов и заспиваш. Тази, която те оставя сам, когато работиш, и която те обича, когато се изгубиш в света на музиката си. Искам да живея един живот с теб. Защото животът ни като двойка би бил същият като нашия самотен живот сега, но заедно.


Един ден ще те намеря."


Това е писмото, което предизвиква сензация в интернет. Написана е от Изабел Тесие и посветена на любовта и копнежа. Това е „любов“, която тя чувства, че е независима и идеална.”


*HuffPost Квебек първоначално публикува това писмо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X