Напишете дума/думи за търсене

Най-верните зодиакални знаци

Изневярата може да бъде като пристрастяване, тъй като колкото повече изневеряват някои хора, толкова повече искат и толкова по-добри могат да станат в игнорирането на моралния компас на партньора си.
Усещате ли, че вашата половинка е честна с вас? Ако не усещате, че крие неща от вас, това не означава, че не върши нещо зад гърба ви.

В крайна сметка трябва да се доверите на интуицията си. Само защото няма червени знамена пред очите ви, това не означава, че липсват. Просто означава, че няма такива, които да видите.

Класиране на зодиите по тяхната вярност. Започваме с тези, на които рядко им хрумва да мръднат в страни.

1. Рак

Докато емоционалните нужди на Рака са задоволени и той се чувства сигурни в отношенията си, той е верен.
Ракът е свързан с намирането на своята сродна душа и пускането на корени. Той не се шегува, когато става въпрос за връзки. Докато се чувства ценен от партньора си, Ракът дори не би помислил да се отклони от правия любовен път.

2. Скорпион
Може да отнеме известно време, докато Скорпионът изостави бдителността си и позволи на някого да се доближи до него, но след като създаде силна връзка, той е изключително верен.
Въпреки това, ако доверието му е нарушено, тогава нещата могат да се объркат. Скорпионите са отмъстителни и имат цял арсенал, с който да го докажат.
Те са точно толкова верни, колкото и партньора им и нито една минута повече. Така че, за да си възвърнат самочувствието, те се нуждаят от отмъщение.

3. Козирог
Козирозите приемат ангажиментите много сериозно и са едни от най-верните зодии. Ако са в силна връзка, вероятно вече са започнали да мислят за бъдещето и няма да искат да направят нищо, за да го застрашат.
Ако не са щастливи в отношенията, най-вероятно е да ги прекратят, вместо да изневерят на партньора си. Ако връзката има проблеми, те са готови да работят върху нея.

4. Дева
Девите са изключително верни, защото не само са много практични, но и мисълта да бъдат хванати в изневяра е толкова ужасяваща за тях, че никога не биха го направили.
Освен това Девата е твърде заета, за да има някого настрани. Вероятно е било достатъчно трудно да намери партньора си (поради супервисоките стандарти на Девата), така че намирането на някой друг от калибъра на половинката й е практически невъзможно.

5. Телец
Телците са склонни да бъдат много верни и ще се задържат здраво, когато намерят своя завинаги човек. Но тъй като имат проблеми с ревността, те могат да подозират, че половинката им е невярна, дори когато няма доказателства в подкрепа на това.

6. Лъв
Лъвовете са много верни, стига да получават цялото внимание, от което се нуждаят.
Когато Лъвът се чувства игнориран от партньора си, той може да бъде неверен. Лъвовете имат много традиционни ценности: обвързват се с един човек, установяват се и имат семейство.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X