Напишете дума/думи за търсене

Как се обезоръжава съперница, която се намесва във вашата връзка

Може да се случи и в най-добрите семейства. Не правете веднага драма от това, че мъжът ви се е загледал по друга жена. Важно е обаче, особено ако сте заедно отдавна и усещате, че рутината ви е налегнала, да не допуснете съперницата по-близо и за по-дълго време. 

Като начало се погрижете за себе си. Сменете прическа, купете си нови обувки, секси бельо, отидете на козметик и дайте живот на сексуалния си живот. Сега е моментът да осъществите заедно с партньора си старите сексуални фантазии. Бъдете секси и бъдете самоуверена! В никакъв случай не изпадайте в униние и самосъжаление, защото това ще го отблъсне още по-бързо от вас.

Пофлиртувайте пред погледа на партньора си - никакви крайности, разбира се, но първо му покажете, че сте желана жена и второ, покажете му как ще се чувствате, ако той реши да флиртува или нещо повече с новия обект на интерес.

Ако имате съвестен мъж, активирайте чувството му за вина. Казвайте му постоянно, че искате той да е щастлив, че за вас това е от първостепенно значение. Така, когато реши да доближи другата, той ще се чувства виновен, че наранява една прекрасна жена като вас. Ако вдигате скандали и се цупите, вътрешното му усещане ще е, че си заслужавате да бъдете наранена.

Ако съперницата е в общия ви кръг от познати, направете голямо и бляскаво парти и се представете по най-добрия възможен начин. Покажете класа и учтиво, снизходително отношение към съперницата. 

При всички случаи ревността и скандалите няма да ви свършат работа. Те ще свършат работа единствено на другата жена. Бъдете грижовни, но и към себе си! Бъдете самоуверени, но топли и секси към мъжа си! Бъдете класни и не издребнявайте! Ако въпреки това вашият партньор избере другата, не страдайте дълго. Ако не е била тя, щеше да е някоя друга, защото явно връзката ви се е изчерпила.

10-те нива на женската ревност

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X