Напишете дума/думи за търсене

Различни идеи за украса с коледни топки

Отново е почти това време на годината! Когато магазините започнат да предлагат коледни артикули, но освен да украсим елхата, тази година искаме да ви покажем, че коледните дрънкулки могат да имат много други приложения, за да придадат на дома ви това специално докосване през празничния сезон.

Венци, централни елементи за маса, висящи гирлянди… въображението няма граници.

Коледни топки
Ако има нещо, с което свързваме с Коледа, това са играчките, които окачваме на елхата. Има класически цветни, изработени от стъкло, от дърво, картон и дори хартия.
Тази година ви предлагаме напълно да трансформирате тези, които вече имате, или да ги използвате, за да създадете красиви декорации, които придават празнична нотка на дома.

Венец
Входната врата също от коледен дух, а за това, няма нищо по-добро от един венец. Има стотици опции, от които може да избираме, всичко зависи от цветовете и стила, с който сме декорирали дома си.
Трябва ни само кръгла основа, за да можем да залепим върху нея различните декоративни дрънкулки. Комбинирайте топки в различни цветове и фигурки със зимни мотиви.

Зимен ъгъл
Друга страхотна идея, която може да украси домовете ни през декември, е да създадем гирлянд с коледни топки. Как? Може да окачим няколко клонки на различни височини и да добавим лента от LED светлини, за да му придадем топла атмосфера. Ако ги поставим на стена, винаги може да включим още някои зимни елементи като изкуствен сняг и фигурки.


Различна елха
Тези, които не обичат коледната украса, но все пак искат да внесат малко дух в домовете си, могат да си направят елха от клонки или да използват дървена стълба, която да визуализира коледното дърво. Може да използваме всеки елемент, който служи като структура за окачване на топки в различни цветове и размери.

Кръгла централна част
Време е за семейни ястия около масата, така че това означава, че трябва да украсим масите си съответно. В допълнение към вкусната храна, красивите покривки и съдовете, които пазим за специални дни, трябва да добавим и някои празнични детайли.

Централен елемент, направен с коледни топки, е точно това, от което се нуждаем. Вдъхновението може да варира от стъклени вази, пълни с дръвчета, до смесването им с цветя и борови клонки. Всичко, което изберете, ще зависи от останалите ви декорации.

Персонализирани коледни топки
Прозрачните стъклени топки са суперстилни и изглеждат добре във всяка обстановка.
Може да ги отворите отгоре много внимателно и да ги напълните с нещата, които харесвате най-много. Това може да бъде брокат, конфети, фигури, направени с хартия...

Може да ги покриете с плат, да ги боядисате или да създадете красиви централни части за трапезата и венци за домовете си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X