Напишете дума/думи за търсене

Неща, които трябва да спрем да правим в леглото

Все си мисля, че от време на време трябва да гледаме на секса като на Ленински съботник. Да го почистваме, да му мием прозорците, та да му светне пред очите. Да чистим от главата му всичките изнурени мисли, трупани хилядолетия наред. Да го освобождаваме от робията на ненужностите.

69

Като изкласила тийнейджърка харесвах тая поза, щото я намирах за дръзка, твърде интимна и някак „по-така“. Сега ми се струва една от най-големите недоразумения в сексуалната ми биография. Честно, кой от двамата получава пълно и тотално удоволствие, докато се опитва да жонглира с език, докато другият свещенодейства върху гениталии ви. На кого му е притрябвало да прекарва хикс време, заврян в задника на партньора, и с вагина, пльосната върху лицето му.

69-та е тотално разсейваща. Очаквам следващия път да забравя изобщо, че съм хукнала да си диря оргазма.

Коледни топки

Саманта от „Сексът и градът“ така беше повредила съзнанието ми, че по онова време си мислех, че ако тестисите на любовника ми не ми излизат от устната кухина, той повече няма да ми прави яйца на очи. В крайна сметка се оказа, че той самият не е особен любител на мерака ми да се правя на коледна елха, украсена с неговите овални чарколяци. Това беше първият ми урок по комуникация в секса. Това, че ти смяташ, че на другия му харесва тоя или оня интимен мурафет, може да се окаже най-голямата ти заблуда. Питай бе, момиче, питай!

Чекия

Не обичам тази дума, но задоволяване с ръка, което е насочено към мъжа, ми идва твърде дълго. Ако някой сам може да си достави удоволствие по този начин, защо трябва да отстъпва тоя прерогатив. Разбира се, друг е въпросът, ако искате да се сдобиете с навехната китка. Аз лично предпочитам тая работа да си я върша сама. Прекалено ми е интимно това занимание, че да искам да го споделям дори с пръстите на мъжа до мен.

Мръснишкото говорене

Това е привилегия, а не даденост. Имала съм чудни моменти на мръснишко говорене, но съм имала и такива мигове на фиаско, че по-добре в тия секунди да бях оглушала. Наслушала съм се на всякакви небивалици и да ви кажа, не доведоха нито до по-голяма възбуда, нито до по-чутовен оргазъм. Не е лошо да има школи по мръсно говорене. Да раздават дипломи, да ни кичат с грамоти. Иначе на кого му е притрябвала тирада на тема колко са съблазнителни мишници, които миришат на печени кестени.

Притискането на главата ни към мъжките гениталии

Това е ултимативното нещо, което може да ме отврати от секса изобщо. Намирам го за просташка заемка от най-долнопробните немски порнофилми от 80-те. Все едно съм някаква сексробиня, която се е родила без врат и с толкова гъвкаво гърло, че може да поеме не само члена на партньора ми, но и левия му крак.

Най-много да получи едно доволно количество остатъци от снощната вечеря.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X