Напишете дума/думи за търсене

Как истинската любов ни променя според зодията ни


Везни
Ще спрете да угаждате на хората
Търсите мир и винаги сте внимателни, докато решавате каквото и да било. През целия си живот сте били заобиколени от хора поради вашата социална природа. Но този път ще разберете силата на индивидуалността. Вече няма да харесвате твърде много хора и ще разберете, че липсата на тълпа около вас може да донесе много спокойствие. Любовта ще ви научи как да се чувствате доволен в собственото си присъствие. Истинската любов ще ви научи да изразявате собствените си мнения и да спрете да цените външното отражение.

Скорпион
Ще разбиете стените, които сте изградили около себе си
Скорпионите са известни със своята интензивна и потайна природа. Когато сте влюбен, ще се отворите като личност. Ще си позволите да бъдете уязвими и да не се чувствате зле от това. Скорпионите са известни с това, че са свирепи. Но сега ще съблечете кожата и ще бъдете нежни. Загрижени и любящи. Ще се отворите, както пеперуда разтваря крилата си за първи път. Знаете, че сте влюбени, когато отпуснете бдителността си и може да се доверите напълно.

Стрелец
Ще ви е грижа за чувствата на партньора си
Вие сте отворени, свободолюбиви и обичате да живеете за момента. Но нещата ще се променят, след като намерите своя „значим човек“. Дивата душа най-накрая ще бъде опитомена и няма да има нищо против. Ще вземете предвид чувствата на този конкретен човек и ще станете по-търпеливи с него. Известно е, че хората, принадлежащи към този звезден знак, са скитници, но когато намерят любовта, вие ще знаете, че може би понякога домът има две ръце и пулс. Ще продължите да се връщате към този, когото обичате, дори ако пътувате по целия свят. Ще запомните корените, без значение колко зелени са листата, метафорично казано.

Козирог
Най-накрая ще се научите да бъдете оптимисти
Козирози, имате консервативен и скептичен ум. Мислите 10 пъти, преди да вземете незначителни решения, така че си представете какво бихте направили, когато става въпрос за любов и емоции. Но след като Козирог се влюби, няма спиране. Представителите на тази зодия наистина са мнителни същества, но след като се доверят на някого, ще разберат, че са намерили своята сродна душа. Козирог, приятелю, знаеш, че си влюбен, когато можеш да се чувстваш удобно около партньора си и, разбира се, намираш време за него в натоварения си работен график.

Водолей
Ще загубите индивидуалистичната си жилка
Този звезден знак е изправен пред трудно време да се примири с емоциите си. Ще ги избягват възможно най-дълго. Да бъдеш влюбен, ще те накара да се изправиш пред истинското огледало на това кой си и какво наистина чувстваш. И няма да може да избягате от него. Ще искате да сте с него през цялото време. Няма да имате нищо против да споделите своите уникални идеи и мисли с този човек.

Риби
Ще почувствате вълнение
Риби, обичате идеята за любов и понякога създавате за вас мечтана вселена, която често ви кара да бъдете наранени, ако тези фантазии не се изпълнят. Намирането на истинската си любов ще ви научи как да бъдете търпеливи с другите. Не се страхувате да бъдете уязвими, но ще се научите да давате на хората време да се подготвят. Вече няма да бързате с нещата. Най-накрая намерихте някого, който може да разбере емоциите ви и да ви убеди да опитате нови неща, забавлявайте се извън зоната си на комфорт.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X