Напишете дума/думи за търсене

3 грешки, които отблъскват сродната душа

Терминът „сродна душа“, макар и със сигурност отворен за тълкуване, в много случаи се отнася до „единствения човек, с когото ще прекарам остатъка от живота си в блажено щастие“.
Но преди да успеете да намерите най-подходящия за вас партньор, трябва да сте наясно с 3 грешки във връзката и големите препятствия, които отблъскват потенциалната ви сродна душа от вас.

1. Вие възприемате и искате да повярвате, че желаният от вас партньор е вашата сродна душа
Това поражда очакване, че гореспоменатото определение за душата близнак се прилага за отношенията ви с човека, с когото току-що сте започнали да излизате.

2. Имате изкривено възприятие за любовта
Очакванията за чаровния принц ви карат да приемате и толерирате противоположностите на една здрава, любяща връзка - насилие, пренебрежение, неуважение и съзависимост.
Ако страдате и се измъчвате от това, което би трябвало да е „любов“, ако самочувствието и самоуважението ви са смазани от това, което би трябвало да е „любов“, или ако сте изоставили безопасността и щастието си заради това, което трябва да е „любов“, вие сте в беда.
Може да сте във връзка със сродна душа, но краят не е задължително да бъде щастливият.

3. Принуждавате фактите да отговарят на желания от вас резултат
Поставяте каруцата точно пред коня. Започвате, вярвайки в описанието за сродната душа на 100 процента. След това тръгвате да намерите тази сродна душа. И често пренебрегвате фактите относно човека или ситуацията, които откривате по пътя.

Опитвате се да „облечете” всеки потенциален партньор, който срещнете в тази система на вярвания, често с пагубни резултати.
Искате да намерите специалния човек, с когото може да споделите истинска любов и да имате дълбока връзка.

Но ако тази погрешна вяра в „идеала“ ви заслепява за това, което всъщност се случва в отношенията ви, и ако ви заслепява за лошото поведение на отсрещния, едва ли ще достигнете този „идеал“, който толкова желаете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X