Напишете дума/думи за търсене

3 начина, по които сами блокираме намирането на любов

Искате ли да знаете как да намерите любов, която да продължи по-дълго от пясъците на времето?

Просто е, първо трябва да се уверите, че не се спъвате сами в това начинание.
Има 3 блока за намиране на истинска любов, които трябва да избягвате.

1. Придържате се към миналото

Когато все още държите на миналото или миналата любов, това ви спира да продължите напред. Всякакви връзки с отминали времена буквално ви държат залепнали там.

Те физически, психически и емоционално ви задържат и блокират не само любовта, но и други неща, които искате да оставите зад гърба си.
Погледнете дълбоко, сложете точка и затворете отворените врати. Всички врати трябва да бъдат затворени и здраво заключени, за да се отворят нови.

Има много начини да останеш в миналото. Все още може да таите надежда, че някоя стара любов ще се върне, или буквално все още да се виждате с бившия си и да не го пускате напълно да си тръгне от живота.

Това може да бъде преживяване на нещо, което искате да сте направили по-различно в миналото, или преживяване на „дните на славата“.

Може да създадете още по-добри времена в бъдеще, но не и ако все още сте заклещени в миналото и смятате, че това е бил апогеят на съществуването ви.

Пуснете миналото, за да може да продължите напред към по-добра, към истинска любов!

2. Лошо се отнасяте със себе си

Ако се отнасяте лошо със себе си или се поставяте на последно място, може да привлечете хора, които ще ви малтретират и за които ще сте последна дупка на кавала.
Истинската любов няма да злоупотребява с вас.
Мъчениците не могат да привлекат искрена любов - помнете това. Не оставяйте себе си на опашката.
Трябва да се отнасяте правилно към вас и да се уважавате, за да привлечете стойностна любов.

Обичайте себе си, за да може да намерите някого, който наистина ви обича.

3. Оставате с някого, с когото не бива да бъдете твърде дълго

Хората са склонни да се борят за връзката и се надяват тя да се промени, макар че отдавна е станало ясно, че трябва да си тръгнат от нея.
Колкото по-дълго стоите и приемате неща, които не трябва, толкова повече от това ще привлечете в живота си. Това се превръща в порочен кръг.

Ако една връзка не работи за вас, след като сте положили усилия и нищо не се е променило, тогава излезте от нея. Колкото по-дълго стоите, толкова по-лошо става и толкова по-дълго ще бъде, докато успеете да намерите истинската любов.

Да останеш там, където не си щастлив, само казва на Вселената, че искаш това. И още неща, от които не сте доволни, ще се появят във вашия живот - във всички области.
Нашият избор създава живота ни.

Това, което допускаме или приемаме, всъщност е да поръчаме повече от него за себе си.

Създайте това, което искате, вместо повече от това, което не искате.

Особености на жените, които не искат връзка

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X