Напишете дума/думи за търсене

Особености на жените, които не искат връзка

Нека поговорим за това, че има жени, които мъжете не опознават. Защо се случва това? Има ли изход от тази задънена улица?

Първото нещо, което идва на ум за жена, която отдавна няма партньор и не ходи на срещи, е че тя не е привлекателна, не е интересна, не е впечатлителна, твърде е обикновена....

Или поне това се върти в мъжките мозъци, дори да не са виждали въпросната жена, когато разберат от приятели, че в обкръжението им има необвързана мома от дълго време.

Но наистина ли всичко е толкова просто и праволинейно?

Ако мъжете се срещат и се занимават само с „перфектни” красавици, тогава със сигурност ще срещаме по улицата все по-малко двойки, състоящи се от разнообразни мъже и тотално различни (външно и вътрешно) жени.

Ако мъжете се нуждаеха само от „млади и свежи“ момичета, тогава нямаше да се женят и да създават семейства с жени над 40, над 50 и дори над 60 години, нали?

Тоест, може да предположим, че въпросът изобщо не е в това дали едно момиче или жена не е привлекателна на външен вид или не е интересна като личност, ако мъжете не й обръщат внимание и не искат да я опознаят.

Това, което можем да се опитаме да определим и приемем за себе си, е разбирането, че външният свят винаги ни дава огледален образ на това как се отнасяме към себе си, какво предаваме на този свят.

Често жените, които не излизат на срещи и нямат връзки, излъчват (съзнателно или подсъзнателно) в света приблизително следните съобщения:

1. Мъжете са измамници, гадове и не може да се очаква нищо добро от тях

2. Ако един мъж започне да се грижи за мен и след това види и разбере, че не съм интересна, а по-скоро скучна, ще бъде ужасно

3. След като вече имах връзка, в която бях наранена, вече няма да позволя това

4. Всички мъже са мързеливи и сексисти. Имат нужда от жена, която да прави всичко сама, а мен това не ме устройва

5. Един мъж със сигурност ще се възползва от мен и ще ме напусне, защото това е същността на неговия пол

Това са само някои от примерите, които „принуждават“ момичетата и жените да се затварят емоционално от мъжете, да се опитват да не ги забелязват, „да се крият“ от тях... Именно подобни мисли и чувства правят жените невидими за господата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X