Напишете дума/думи за търсене

Защо не е толкова важно да имаме връзка - 3 причини

Шири се някакво мнение, че единствено и само влюбването в страхотен мъж или жена ще ни спаси от житейските неправди и тоталната самота.

Да кажем, че има доза истина в това. Както е вярно, че и сме достатъчно перфектни и цялостни такива, каквито сме. Задължително ли трябва да има някой, който да завършва съвършения ни силует?
Да бъдеш във връзка е приказно. Особено ако се споделяме с правилните за нас хора. Но питали ли сте се някога защо имате нужда от някой друг, който да ви накара да се чувствате значими и добре? Невъзможно ли е да се чувстваме добре сами?

Ето три причини, които ще докажат защо не е толкова важно да сте влюбени.

Обичай себе си първо
Да си във връзка е красиво, но никой никога няма да ме обича, ако не сме се научили как да обичаме себе си първо.
Да се ??влюбиш в себе си, е трудна задача, но не е възможно. Ако от години не се харесвате, няма да откриете самолюбие за един ден, но процесът си заслужава вашето време и усърдие.
За да се научите да се обичате, правете нещата, които ви вълнуват. Намерете това, което обичате в себе си.

Не всяка връзка се получава
Всички онези взаимоотношения, в които сте инвестирали ума, тялото и душата си, а не са проработили, просто не им е било писано да се случат завинаги. Някои от тях ще ви научат на важни уроци, но не всяка връзка ще продължи дългосрочно.
Когато едни отношения свършат, това просто означава, че сте наясно, че може да се справите по-добре. Затова научете уроците си и си тръгнете с гордо вдигната глава.

Имаш собствен живот

Когато сте във връзка, е изкушаващо да накарате целия си свят да се върти около партньора ви. Но вие заслужавате собствения си живот, защото не той, а вие сте Слънцето. Когато сте сингъл, не е нужно да коригирате графика си или да компрометирате своите желания и нужди. Затова, когато сте сами, отделете време, за да изградите свой собствен живот.
Задайте си въпроса: Защо имам тази нужда да бъда важен за някой друг, ако не мога да направя същото за себе си?

След като разберете цената си, ще сте наясно, че да сте влюбени не е толкова важно, колкото сте мислили. Любовта винаги ще бъде прекрасна част от живота ви, но не бива да бъде вашата цел или съдба. Просто направете най-доброто, което може в живота, а останалото ще си дойде на мястото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X