Напишете дума/думи за търсене

Тино иска да ви каже нещо в "Нещо ново с Мила" (подкаст)

Тино много отдавна надскочи известността, получена от малкия екран и шоуто „Гласът на България“. В предна среща с него го нарекохме „момчето с глас на любовен тътен“. Ще го разпознаете още на „Здравей“, а до края на подкаста ви обещаваме, че ще бъдете напълно хипнотизирани. Не само защото Тино е многопластов, интересен артист. Не само защото гласът му пробива най-тънките клетки на емоционалната тъкан. Тино има какво да каже. И го прави мъдро, нестандартно и без да изпуска по пътя на мисълта си своето чувство за хумор.

Той е първият гост в първия епизод на новия подкаст на MILA.bg и ще разкаже за новия си албум „Може ли да кажа нещо“, за машината на мечтите си, за приятелствата и, разбира се, за любовта. Ще го чуете дори как свири и пее на живо в нашето студио.

В новия ни подкаст "Нещо ново с Мила" нашата Мила ще ви среща само с интересни хора, които имат какво да кажат. Известността няма да е сред главните критерии. Тя ще е повече ехо от чутото и преживяното от вас, докато слушате.

А новините за Тино може да следите в профилите му в социалните мрежи Facebook и Instagram. Ако идната събота - 19 февруари, сте във Варна, не пропускайте емоцията да го чуете на живо. Повече подробности - тук.

Новия му албум може да чуете ТУК и да си го купите ОТТУК.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X